Tyxo.bg counter
Хороскоп - 17 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не бива да се дразните от това, което се случва около вас. По-добре ще е да се правите, че не чувате и не виждате. Излишно е да се подлагате на напрежение, което всъщност ще е негатив само за вас. Погрижете се да изпълните обещание, което сте дали на любимия човек. В противен случай ще го нараните, макар че той няма да ви упрекне за нищо.

Телец – 21.04 до 21.05
Дори цял ден да се напрягате, няма да успеете да свършите всичко, което ще ви възложат. Не винете себе си. Просто нямате късмет с началник, който умело да планира. Не се поддавайте на негативни емоции и се опитайте да изпълните най-важното.  В следобедните часове си осигурете малко по-дълга почивка, тъй като изведнъж ще ви връхлети голяма умора.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят няма да премине, както на вас ви се иска, но понякога съдбата поднася интересни решения на проблемите. Приемете,че не можете да промените ситуацията и се успокойте. Ще бъдете въодушевени да направите някои по-едри покупки, но помислете добре дали това ви е нужно въобще.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е много благоприятен за делови начинания.  Бързо ще се справяте със задълженията си, но немарливостта на ваш колега може да ви забави.  Не се ядосвайте, а опитайте да поправите стореното.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес работете самостоятелно, защото трудно ще се спогаждате с който и да е екип. Много важен момент от деня ще бъде отчета, който трябва да представите пред началниците си. Така че мислете добре какво отчитате. Постарайте се във всичко да виждате положителното и за нищо не се тревожете.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще ви е нужна много енергия през този ден, защото ще ви възложат някаква много тежка работа, която никак няма да ви е приятна. По-добре ще е да я прехвърлите на някой друг, стига да намерите на кого. Вечерта никак няма да е зле да се видите със стари приятели – ще отправят към вас примамливо предложение.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще имате доста неприятен ден и ще похабите много нерви с грешките на други хора. Досега не сте ли установили, че имате колеги, които объркват всичко, с което се захванат? Колкото по-спокойно реагирате, толкова по-добре за вас. В късния следобед се разтоварете от напрежението със спортни занимания или се вижте със стари и изпитани приятели.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не се ядосвайте още от сутринта с някои дребни несполуки, които ще трябва да оправите. Гледайте по-мащабно на всичко, а дребните неща просто игнорирайте за момента. Подгответе се пътуване, което предстои скоро. По-малко мислете да нереализираните планове, гледайте напред.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще действате бързо и методично днес и ще изпитате удоволствие от постиженията си. Намерете време да обмислите как да подредите ангажиментите си на следващия ден. Вечерта се отдайте на приятни занимания и ще се почувствате по-добре.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще изненадате всички с логичната си мисъл, но внимавайте с обработката на сложната документация. Малки грешки могат да ви отворят още много работа. Проверявайте всичко лично. Късно вечерта ще имате повод за празнуване. Любимият човек ви готви приятна изненада - насладете ? се.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е напрегнат. На работното място са вероятни недоразумения, размяна на остри реплики. Работете много внимателно, малко говорете. Вечерта отново може да се стигне до конфликтни ситуации с по-възрастни роднини. Накрая ще установите, че сте можели да се напрягате по-малко.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68