Tyxo.bg counter
Хороскоп - 18 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще много натоварен за вас. Трябва на всяка цена да изпълните плануваните задачи. Отдавна отлагате някои ангажименти, но вече е дошъл крайният срок за тях. Колкото и да ви се иска да изкарате един мързелив петък, това няма да се получи точно сега. Не се излагайте дълго на слънце, макар и да не е много силно все още.

Телец – 21.04 до 21.05
Има вероятност днес от много ангажименти да не свършите никаква работа до края. Обстоятелствата са такива, а и на вас ще ви липсва добра организация. Неочаквано пътуване също ще промени плановете ви за деня, но не бива да го пропускате.  В крайна сметка действайте според желанията си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще се наложи да промените цялата си нагласа за деня и много от плановете ви ще пропаднат, особено тези, които сте начертали за следобедните часове. Днес не изказвайте мнение по проблеми, които не ви засягат пряко. Не се правете на многознайко и това ще ви гарантира спокойствието.

Рак – 22.06 до 22.07
Избягвайте да се натоварвате с тежка физическа работа. Изморени сте и едно по-значително натоварване може да се окаже непосилно за вас.  Потърсете стар приятел, който има нужда от добра дума в момента и вие добре знаете това.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не се опитвайте да застанете в центъра на вниманието на всички. Това ще ви донесе голямо напрежение. Забравете суетата и се занимавайте само с това, което наистина ви забавлява. Вечерта останете в дома си. Имате нужда от истинска почивка.

Дева – 24.08 до 23.09
Около вас ще има напрежение от личен характер. Погрижете се за възрастни роднини, които имат належаща нужда от помощ. Останете вечерта в дома си и се отдайте на почивка. Няма да е лошо да планирате почивните дни още в часовете на петъчната сутрин.

Везни – 24.09 до 23.10
Не се заемайте с важни и отговорни дейности, просто си почивайте. Възрастни роднини се нуждаят от вашата подкрепа. Посетете ги и помогнете с каквото можете. Вечерта останете в дома си и се усамотете, макар и за кратко.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Имате силна енергия и възможност да понесете всякакви натоварвания. Не допускайте нищо да развали доброто ви настроение. Денят може да се окаже много важен за вас  в личен план.  Пътуване ще ви донесе много приятни моменти.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще осъществите интересни контакти и ще научите важна информация. Не я коментирайте в момента, но не я забравяйте. Пътуване ще ви донесе приятни преживявания. Намерете време да се разходите с близките си хора. Планината е най-подходящото място за вас.

Козирог – 22.12 до 20.01
Прекалявате понякога с желанието си да поучавате и днес е именно такъв ден. Намерете си занимания, в които да изразходвате голямата си енергия, а и да свършите нещо полезно.  Вечерта посетете роднини или приятели, но пак не се месете в чуждите работи.

Водолей – 21.01 до 19.02
За вас ще е най-добре през този ден да сте сред природата и да се отдадете на своите проблеми. Обмислете как да разрешите някои лични проблеми, планирайте идващите дни.  Не се месете в чужди неща.

Риби – 20.02 до 20.03
През този ден не се месете в работите на другите хора, не коментирайте чуждите постъпки. Вечерта можете да поканите гости или да се разходите на ново, непознато място. Не е желателно да се усамотявате. Има вероятност да изпаднете в меланхолия.

 

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68