Tyxo.bg counter
Хороскоп - 19 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е напрегнат във всяко отношение. Трудно ще работите с колегите си, по-добре ще е да сте самостоятелни, особено при изпълнение на важни задачи. Опитайте се да избегнете конфликтните ситуации, но ако се наложи да се намесите, говорете само истини. Вечерта избягвайте шумните места и хора, които са агресивно настроени.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще е напрегнат ден, ако не намерите поне малко време за отдих. Вършете само неотложната си работа, не проявявайте инициатива, не приемайте нови задачи. Неплатените сметки трябва да се изплатят, възможни са неприятности около тях. Много се пазете от кражби. Останете вечерта в дома си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не споделяйте днес с колеги неща от личния си живот. Вършете си работата, не коментирайте чужди грешки. За вас ще е добре да прекарате вечерта с близки приятели и извън дома. Избягвайте да пилеете пари, не купувайте излишни неща.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е интересен и в служебен, и в личен план. Малко сте напрегнати в емоционално отношение, но привечер ще  се успокоите. Не правете значими покупки, особено мебели. Пазете се от дребни джебчии. Вечерта прекарайте в дома си. Вероятно е да посрещате гости.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес не обръщайте внимание на критиката по отношение на вашата работа. Запазете самообладание, не проявявайте агресивност. Не започвайте нищо ново днес, не правете големи покупки. Вечерта си починете много добре, прекалено сте изморени.

Дева – 24.08 до 23.09
Трудно ще се справите с всички задължения, които сте поели сами. Възможно е да се изнервите от необходимостта да обяснявате по няколко пъти плановете си и конкретните цели, които преследвате. Не критикувайте, не се сърдете на всички. Вечерта излезте на по-дълга разходка и постепенно ще се успокоите.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще сте много чувствителни. Интуицията ви е силно изострена, но все пак проявявайте и здрав разум. Не допускайте да ви въвлекат в конфликти. Не трябва да започвате нови важни дела. Пазете се от агресивни хора и дребни крадци.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Натоварен ден във всяко отношение. Бъдете по-търпеливи и ще се справите. Вероятно е силно главоболие, но не се притеснявайте. Една дълга разходка и ще се почувствате добре. Вечерта останете в дома си и се занимавайте само с приятни неща.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще бъде напрегнат. Трябва да довършите най-важните си ангажименти. Действайте много внимателно, има риск от измами. Не канете чужди хора на гости. Най-добре ще си починете, ако останете само с близките си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Енергията ви ще е непостоянна. Вероятно е главоболие, но не бързайте да приемате лекарства. Починете си, разходете се. Избягвайте места с много хора и се пазете от крадци. Прекарайте вечерта в дома си с близките хора. Ще научите и интересна новина, засягаща работата ви.

Водолей – 21.01 до 19.02
До обяд се опитайте да свършите повечето задачи за деня. Следобед е вероятно да почувствате силно главоболие, нервност и няма да ви е до работа. Не се поддавайте на отрицателни емоции. Стойте си у дома вечерта. Избягвайте шумни места.

Риби – 20.02 до 20.03
Много задачи ще останат несвършени днес, ако не се организирате така, че да ги приключите до обяд. Пазете се от дребни крадци. Не се доверявайте на информация от непознати. Ако късно вечерта почувствате виене на свят и главоболие, просто се разходете по-дълго време.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68