Tyxo.bg counter
Хороскоп - 20 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не слушайте съвети за работата си, особено от хора, с които просто сте споделили нещо, но те смятат, че вече имат право да ви учат на ум. Помнете, че вие сте човекът, който е отговорен и това е достатъчно да вземате сами решенията.  В тази неделя е наложително да посетите по-възрастните си близки и ако се нуждаят от помощта ви, да я окажете без излишно мърморене. Това ще донесе удовлетворение и на вас самите.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте много съсредоточени в това, което вършите. Малка разсеяност може да ви струва много, включително и физическа травма. Ако имате усещане, че не можете да се съсредоточите, откажете се от определена дейност и се заемете с нещо друго. По-лесно ще ви се отдават творческите задачи, докато изискващите физически усилия могат и да ви затруднят значително.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Най-вероятно по време на пътуване ще започнете да съжалявате защо сте тръгнали, но вече ще е късно. Опитайте се да се настроите позитивно и да осъществите целите си, а друг път предварително мислете. Малко ще сте нервни през този ден, но бихте могли да овладеете всички отрицателни емоции, като стоите по-далече от хора, които ви дразнят.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъдете много позитивни, ще печелите симпатии, а и ще увеличите авторитета си като професионалист. Добре ще е за вас да се държите непретенциозно и скромно. Самохвалството ще ви вреди, а и всички ще видят положителните ви качества - няма защо сами да ги изтъквате.

Лъв – 23.07 до 23.08
Има опасност да сте прекалено самокритични към себе си през този ден, макар че това рядко ви се случва. По-добре ще е да не се замисляте много-много над някои свои грешки, оставете ги в миналото и гледайте напред. Ако се поддадете на мрачни мисли, няма да свършите важни неща, планирани за днешния ден.

Дева – 24.08 до 23.09
Няма да е лесен този ден за вас, но пък ще имате много положителни резултати от всичко, с което се захванете. Постарайте се да създадете правилна организация за дейностите, които ви предстоят.  Овладейте раздразнението си срещу някои хора в колектива ви и покажете, че ще направите всичко по своите правила. Колкото и да не ви се вярва, имате и съмишленици.

Везни – 24.09 до 23.10
Вашето емоционално състояние няма да е отлично, но ако се отдадете на работата си, ще подобрите настроението си и ще откриете едно ново за вас занимание. Днес творческата ви енергия ще е силна и ще ви се отдаде възможност да покажете, че имате интересни виждания, за които никой не е подозирал досега

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес рискувате да похарчите много пари, за да си угаждате. Няма нищо лошо в това ви намерение, ако съумеете да си доставите радост, но все пак е редно добре да помислите дали покупката ви е толкова наложителна, за да не се ядосвате после, че сте дали парите си за нещо непотребно. Не обръщайте внимание на хора, чието поведение е много несъвместимо с вашите разбирания.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е натоварен с много задачи от служебен характер.  Никой не ви е виновен, че сами сте поели чужди задължения. Постарайте се бързо да приключите и не отхвърляйте предложение за помощ от хора, които действително знаят какво трябва да вършат. Вечерта се отдайте на почивка, за да не започнете новата седмица в понеделник изнервени и уморени.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще се чувствате малко притеснени днес, но всичко, планирано от вас и близките ви, ще се развива успешно. Денят е подходящ за ремонтни дейности, но не се натоварвайте с прекалено тежки задачи. В късните вечерни часове ще ви се обади приятел с интересна новина, но първо проверете дали информацията не е малко преиначена.

Водолей – 21.01 до 19.02
Още сутринта много ще се ядосате от поведението на някои ваши близки, но ще е по-добре да премълчите. Това не трябва да бъде повод за неделни кавги в дома ви. Постепенно настроението ви ще се оправи и всичко ще потръгне. За сметка на това вечерта ще имате възможност да се забавлявате отлично.

Риби – 20.02 до 20.03
В днешния ден трябва да действате бързо и ефикасно, ако искате да успеете във всичко. Не губете време да се помайвате, да обсъждате с кого ли не, а действайте. Вечерта ще бъдете много изморени, но и доволни от свършеното. Намерете сили да помогнете и на близките си по важен за тях проблем.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68