Tyxo.bg counter
Хороскоп - 21 май

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде достатъчно интензивен, за да нямате време да си спомняте някои неприятности от неделния ден. Успешни ще бъдат преговорите и пътуванията, разговорите с близките ще носят позитивни емоции. Не обещавайте на никого финансова помощ, самите вие имате нужда от значителни парични средства.

Телец – 21.04 до 21.05
Контролирайте емоциите си много сериозно, тъй като са вероятни големи неприятности в службата, ако много говорите и създадете конфликти с началниците си. Бъдете търпеливи и толерантни. Не е добре да бездействате в този понеделник, само защото се чувствате обидени от нещо. Имайте грижата да не пиете газирани и студени напитки. Уязвимо е гърлото ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес бъдете внимателни и не се полъгвайте по обещания за лесни печалби. Вероятно е да ви измамят или да ви въведат в сериозни финансови заблуди. Направете равносметка на финансовото си състояние – имате дългове, чието изплащане бавите. В любовния ви живот нещо не върви по вашите планове и желания. Не чакайте всичко наготово, направете нещо да възстановите хармонията, но не проявявайте арогантност.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес я карайте по-спокойно. Не планирайте важни задачи, не прибързвайте, не критикувайте хората около вас. Колкото сте по-търпеливи, толкова по-лесно ще мине денят ви. Вечерта се отдайте на любимите си занимания и не се заемайте с неща, които ще ви напрягат. Ако възникне около вас конфликт, не се месете.

Лъв – 23.07 до 23.08
Понеделникът предполага голяма активност от ваша страна. Можете успешно да се заемете с деловите си планове, да пътувате, да водите преговори. Само не се поддавайте на стремежи за лесни печалби. Последователността ви в работата ще ви донесе финансови приходи, а не бързането. Обърнете внимание на любимия човек – той скучае с вас.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят е благоприятен за финансови сделки, за стартиране на нови проекти и пътешествия. Обърнете внимание на личните и семейните ангажименти. Изоставили сте някои задачи, а това дразни близките ви хора. Днес можете да спортувате и да се радвате на значими спортни постижения.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще се чувствате добре днес и на работното си място, и сред близки и приятели. Обхванати се от спокойствие и желание да правите добрини. Денят е подходящ и за среща с любимия човек – отдайте се изцяло на любовта си тази вечер. Добре ще бъде да се погрижите за начина си на хранене. Консумирате по-витаминозна храна.

Скорпион – 24.10 до 22.11
След няколко напрегнати дни най-после сте обхванати от спокойствие. Занимават ви интересни планове, но не бързайте да ги реализирате. Сложете в ред финансовите си дела и изплатете всички свои задължения. Не давайте пари на заем днес. Очаква ви едно интересно запознанство с човек от другия пол и не бързайте да го подреждате в графата "временни".

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ако е възможно, бъдете днес сред природата. Не се занимавайте с делови задачи, не се конфронтирайте с колеги. Не бързайте да започнете нови проекти – денят не е подходящ за това. Трябва да си отдъхнете от неделния ден, който за вас всъщност никак не беше почивен. Вечерта останете с близките си и си починете добре.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес разчитайте на интуицията си и ще решите някои твърде важни проблеми. Само не допускайте конфликти на работното си място. Не вярвайте на всичко чуто, проверявайте лично информацията, която достига до вас, особено ако засяга финансови въпроси. Помислете си дали се храните рационално, защото постоянната умора ще ви преследва и днес, ако не промените нещо в менюто си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще бъдете твърде чувствителни на тема работа. Ако някои ви критикува, отнесете се философски към критиката и не влизайте в дребнави разправии. Трябва да се погрижите за здравето си. Пазете се от простуда на дихателните пътища. Не се навъртайте около водни басейни през този ден.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят е зареден с много енергия и вие ще се чувствате въодушевени да постигнете значими цели. Това може и да ви доведе до разочарования, защото не всичко ще стане по вашите планове. Обмисляйте бързо новосъздалите се ситуации и действайте решително. Вечерта бъдете с близките си хора.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68