Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за юни 2018

През месец юни на 2018 година вие, представители на знака Овен, ще бъдете подложени на различните прищявки на съдбата. От една страна ще имате повод да се поздравите с много успехи, но от друга ще трябва да се справите с някои завистници, които ще положат не малко усилия да ви пречат. Внимавайте, защото някои от интригите, които недоброжелателите ви ще плетат около вас, могат да ви направят уязвими. Колкото и да ви е неприятно, ще загубите много време да изяснявате истината. И вие ще си имате вина за ситуациите, в които ще попаднете, защото е крайно време да разберете, че не бива да споделяте всичко с всеки.  Не се подавайте на провокации, не се ядосвайте, а действайте безкомпромисно, за да извадите истината наяве.
Втората половина на месеца ще бъде по-спокойна и ще имате възможност да се запознаете с полезни за вас хора, които с удоволствие ще ви помагат. Ще имате възможност да стартирате нов проект, но не коментирайте предварително плановете си.
Месецът ще е добър и за хората, които целят да напреднат в кариерата. Ако планирате да смените работата си, периодът е подходящ за такава крачка, но внимателно преглеждайте документите, преди да подпишете какъвто и да било договор.
Между 7 и 14 ще бъде удачно време да инвестирате в едри покупки за дома си. Съветвайте се обаче с любимия човек, не действайте на своя глава. И без това първата половина на месеца ще е наситена с дребнави разправии от битов характер и заради обучението на децата ви, ако имате такива.
Самотните Овни трябва да избягват афери със случайни партньори.
През първите дни на месеца здравето ви няма да бъде много стабилно, но най-голяма опасност ще представляват алергиите и кожните обриви.  Постепенно положението ви ще се подобрява и след средата на юни ще бъдете в отлична кондиция.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68