Tyxo.bg counter
Хороскоп - 22 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе някои неприятни изненади, но трябва да намерите сили и да се справите с трудните моменти. Днес преценявайте добре думите си, не наранявайте околните  с безсмислени критики. Очакват ви и някои интересни неща. Има много голяма вероятност да спечелите от лотария. Вечерта - отново изненади от приятно естество. Може да се каже, че в този вторник ще изживеете много повече радости, отколкото ядове.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много ангажирани днес. Възможно е да почувствате голяма умора и раздразнение, но не оставяйте недовършени задачи. Бъдете много обективни при вземане на решения и не допускайте чужда намеса в делата си. В крайна сметка балансът на емоциите ви ще е много повече положителен, защото ще сте доволни от себе си въпреки напрежението.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете внимателни днес в общуването с колеги и приятели. Раздразнителни сте и е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не бъдете злопаметни и не замисляйте отмъщение. Трябва да успокоявате сами себе си с положителни мисли. Вечерта посетете ваши по-възрастни близки, които се нуждаят от помощта ви.

Рак – 22.06 до 22.07
Възможно е в ранните часове на деня да не се чувствате в добро здравословно състояние, но няма особени проблеми със здравето ви. Към обяд състоянието ви ще се нормализира и ще усетите прилив на енергия. Бъдете търпеливи и ще успеете да свършите всички задачи, които сте запланували. Имате намерение да направите големи покупки, но днес не е добре да харчите значителни суми.

Лъв – 23.07 до 23.08
До обяд свършете важните си ангажименти. Деловите ви срещи ще са успешни, ако проявите достатъчно търпение и не се дразните от дребни неща. Следобед е вероятно да усетите голяма умора. Ако се появи силно главоболие, просто си починете. Колкото и да е здрава нервната ви система, все пак имате нужда от сериозна почивка. Силно ви влияе и променливото време, но все пак бъдете по-позитивни.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес могат да бъдат подложени на изпитание нервната ви система и уменията ви да се справяте с неочаквани трудности. Бъдете сдържани и толерантни към околните, не критикувайте постоянно тези, които са допуснали някаква грешка според вас. Вечерта ще се успокоите и ще възвърнете душевното си равновесие.

Везни – 24.09 до 23.10
Трябва да сте внимателни днес както в действията си, така и в думите. Избягвайте да влизате в  противоречия, не бъдете агресивни. През втората половина на деня вече ще сте по-спокойни и тогава можете да се заемете с изпълнение на важен свой ангажимент, който засяга цялото семейство. Чака ви малка любовна авантюра.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е плодотворен за вас в делово и лично отношение. За разлика от повечето хора вие днес ще бъдете спокойни и жизнени. Няма нужда да се занимавате с чужди проблеми, особено ако нямате реална възможност да помогнете. Бъдете позитивни егоисти и се радвайте на живота.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не се натоварвайте днес с много делова работа, защото трудно ще се концентрирате. По-скоро се отдайте на развлечения и любими занимания. Внимавайте в любовните отношения, особено ако имате извънбрачна връзка. Вероятни са усложнения. Не се опитвайте да похарчите всичките си пари днес, макар че ще ви се иска непрекъснато да пилеете финикийски знаци.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще имате достатъчно енергия да изпълните деловите си задачи, но побързайте да направите това до обяд. Следобед се посветете на развлечения и срещи с приятели. Днес не се доверявайте на всяка информация, която стигне до вас. Пестете парите си, не харчете излишно, защото скоро ще ви потрябват сериозни суми.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако е възможно, днес забравете работата и почивайте. Прекалено изнервени и уморени сте и работата няма да ви спори. Бъдете много внимателни при подписване на документи. Вероятни са големи грешки. За жалост едва ли ще ви се отдаде да се отървете от всички служебни ангажименти, но можете да ги позабравите поне вечерта.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят предполага много отговорни ангажименти, предимно от семеен характер. Не забравяйте какви обещания сте дали на близките си и ги изпълнете своевременно. Не допускайте по ваша вина да възникне напрежение в дома ви. Ще получите хубава новина от близки приятели, свържете се с тях.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68