Tyxo.bg counter
Хороскоп - 23 май

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще бъде разделена на две половини. До обяд ще се чувствате енергични и ще свършите успешно деловите си ангажименти, а следобедът ви ще е малко тъжен и няма да сте мотивирани за работа. Успешни ще са пътуванията с развлекателна цел. Ще изживеете много приятни моменти по време на подобно пътуване, особено ако сте с любимия човек. Не е желателно днес да правите едри покупки, тъй като е вероятно да сгрешите в избора.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е благоприятен за вас, ако съумеете да разпределите правилно силите си. Вечерта ще почувствате лека умора, но при добра организация вече ще сте свършили всичко важно. Вероятен е опит от ваш колега да ви наклевети пред началниците ви. Без скандали поставете клеветника на мястото му. Вечерта отделете време за любимия си човек и предложете някакво нестандартно развлечение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще сте спокойни и уравновесени и ще успеете да свършите много важни за работата ви и за семейството ви неща. Не изоставяйте и най-дребните служебни задачи. Не бива да изпускате срокове, това ще ви донесе неприятности с ръководството на ведомството, в което работите.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес не бъдете прекалено доверчиви и не приемайте за чиста монета всяка информация, която достигне до вас. Не бъдете подозрителни, но внимавайте какво подписвате като документи или договори. Не давайте пари на заем. Вечерта си осигурете възможност за качествена почивка и се отдайте на любимите си занимания.

Лъв – 23.07 до 23.08
Очертават се значими материални проблеми, които трябва да разрешите днес, независимо че ще ви бъде малко трудно. Ако се наложи да вземате пари назаем, внимателно преценете от кого, за да не се окажете в ситуация на длъжник към неподходящи хора. Предстои ви среща с роднини, на която ще възникне неприятна ситуация. Бъдете търпеливи, не допускайте усложнения.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще трябва да проявите голямо търпение през този ден, ако наистина възнамерявате да изпълните всички планирани задачи. Много пречки от административен характер ще ви бавят и изнервят. Днес трябва да изпълните отдавна поет ангажимент към семейството, свързан с пътуване до друг град. Не се отмятайте от дадените обещания в никакъв случай.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще имате  много силна духовна енергия, но не така стоят нещата със здравословното ви състояние. Погрижете се за здравето си дори при най – малкия проблем. Предстои среща с приятели, на която ще научите някаква неприятна за вас тайна. Не бързайте да реагирате, обмислете нещата по-внимателно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е благоприятен за финансови сделки, за пътуване, избиране на места за почивка и други важни за вашия комфорт неща. Намирате се в един добър период, от който трябва да извлечете максимална полза. Вероятни са и финансови постъпления, които не сте очаквали. Тази вечер излезте сред природата за по-дълго време – това ще ви донесе много положителни емоции.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще бъде много ползотворен за вас, с каквото и да се заемете. Можете да подредите документацията си, да сключвате сделки, да провеждате успешни преговори. Всичко ще ви се отдава много лесно, а резултатите ще бъдат повече от отлични. Днес намерете време и за спортни занимания – ще имате добри резултати.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще имате достатъчно работа днес, но не забравяйте и да почивате. Трябва да намерите баланс между полезното и приятното, за да се чувствате комфортно и да сте в хармония сами със себе си. Очакват ви интересни преживявания с любимия човек. Покажете открито любовта си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не подценявайте днес малките домашни проблеми, тъй като могат да възникнат значителни усложнения и конфликти. На работното ви място също могат да възникнат конфликти, които могат да развалят настроението ви. Не допускайте да ви провокират. Работете самостоятелно.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е благоприятен за вас, но помнете, че още сутринта трябва да овладеете прекалената си чувствителност и да не дразните околните с постоянни сръдни. Днес ще получите малко странно предложение за промяна на работното си място. Категорично откажете и дайте да се разбере, че няма да се поддадете на манипулации.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68