Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знака Телец, месец юни на 2018 година ще бъде малко сложен, ще повече, че сте посвикнали късметът да ви съпътства навсякъде напоследък. В интерес на истината трябва да кажем, че не късметът ви е напуснал, а самите вие ще бъдете в особено емоционално състояние – ще страдате по дребни поводи, ще се дразните от поведението на околните, все ще ви се струва, че някой умишлено ви вреди. Помислете дали не сте прекалено изморени и по тази причина сте станали твърде чувствителни и даже мнителни. Още в началото на месеца побързайте да възстановите душевното си равновесие, като си дадете макар и кратка, но пълноценна почивка. Няма да е лесно да се разтоварите от деловите си задачи, те ще бъдат твърде много. Можете обаче да помислите за по-добра организация, да потърсите помощ.
Ще трябва да положите усилия, за да защитите своите интереси, ако сте служител във ведомство. Около вас микро климатът няма да е най-спокоен, но все пак е възможно да игнорирате някои дребнави постъпки на колегите си и преди всичко вие самите да не давате поводи за скандали.
За тези, които се занимават с частен бизнес, е много важно какви решения ще вземат в началото на месеца за развитието на някои от проектите си, които вече са в действие. Дори да вървят трудно, не бива да ги изоставяте, търсете пътища да постигнете крайната цел. След средата на месеца ситуациите ще се променят и тогава ще се радвате, че не сте замразили проектите си.
През юни няма да изпитвате недостиг на финансови средства, очертава се стабилност, а в края на периода дори ще получите значителни суми. Имайте предвид, че рязко ще се увеличат битовите ви разходи, но това няма да наруши като цяло баланса.
В сферата на любовните отношения всичко ще зависи от това, доколко вие ще се владеете. Поддадете ли се на емоциите си, ви очакват много неприятни сцени с любимия човек, дори може да се стигне до разрив помежду ви. Бъдете по-сдържани и не говорете всичко, което ви мине през ума. Бъдете изключително деликатни и с децата си, особено ако са в тийнейджърска възраст.
В началото на месеца ще сте с по-нисък енергиен потенциал, ще се чувствате много нервни, но постепенно здравословното ви състояние ще се стабилизира. При жените са възможни по-тежки стомашни проблеми. Не са препоръчителни строги диети за отслабване и приемане на хапчета с тази цел.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68