Tyxo.bg counter
Четиринадесети лунен ден

Четиринадесетите лунни дни са щастливи и успешни.
Здравето обикновено е в отлично състояние, болните значително се подобряват.
Добре е да се приемат белтъчни храни, плодове, зеленчуци. Много подходящи за деня са фасулът, лещата, елдата, грах. Избягвайте мазните и сладките храни.


Общуването с природата усилва положителната енергия на 14-ти лунен ден. Дано ви остане време за разходка.
Новите начинания са успешни, стига да не се поддадете на мързел или песимизъм. Все пак вие трябва да свършите работата, околните само могат да ви помогнат, но не и ако почувстват, че вие не се захващате сериозно със започнатото.
Това е  един от тези дни, за които се казва, че работата върви сама, стига да има кой да я подкарва. Е, на вас се пада тази роля на организатор и главно действащо лице. Няма да се преуморите, заредени сте с много енергия и се възползвайте от прилива на физически и духовни сили.
Не създавайте нови контакти през този ден. Разчитайте на старите си познанства и връзки, на близките си хора.
Децата
, родени през тези дни, са галеници на съдбата. Те са надарени физически и духовно с много плюсове. Красиви, здрави, умни, силно интуитивни, те печелят лесно симпатии. Не пречете на тяхното развитие с големи ограничения, направлявайте ги деликатно и от тях ще израснат много привлекателни и авторитетни личности. А и те самите ще ви бъдат признателни за грижите.
Сънищата от тези дни носят много послания, които трябва да се постараете да разберете.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68