Tyxo.bg counter
Близнаци - хороскоп за юни 2018

Близнаци, за вас се очертава един благоприятен месец юни. Особено спокойно и приятно ще ви бъде след 17-то число на месеца, когато е време да си дадете една заслужена почивка. Тогава е имате и много весели моменти сред приятни хора, с които предстои да се запознаете.
И колкото и да е странно, докато отдъхвате спокойно, деловите ви работи ще вървят с едно отлично темпо. Ако се занимавате с частен бизнес, ще имате възможност някак между другото да разширите дейността си, да откриете нови насоки. Това никак няма да е случайно, тъй като ще се освободите от постоянното си напрежение и тревогата дали ще се справите с всичко, което се стремите да държите под личен контрол.
Юни е месецът, през който голяма част от Близнаците ще имат възможност да се отдадат на образованието си, на любими занимания и други културни развлечения.
Материалното ви състояние ще е стабилно, но по-големи приходи през този период няма да получите. Това не означава, че не трябва да очаквате подобни. Те просто ще дойдат по-късно, макар че през юни ще направите без особено голямо напрежение много за повишаване на материалното си благополучие.
В дома си не предвиждайте големи ремонтни дейности. На първо място, защото няма да ви се занимава с такива и ако започнете ремонт, ще стигнете до положение да се укорявате, че сте се захванали с него  и ще се изнервите. На второ място, много вероятно е през месеца да посрещате скъпи гости отдалече. И на трето – няма да имате достатъчно свободни пари. Так че изчакайте ранните есенни месеци, за да ви е достатъчно спокойно.
Дамите от зодията ще имат възможност да създадат една интересна връзка с човек от противоположния пол, но трябва да а достатъчно внимателни докъде ще стигнат. Има вероятност това да се превърне в нещо сериозно. Ако няма брачен партньор – добре, но ако има такъв, можете да се окажете в ситуация да правите важен избор, а дали си струва този риск, все още не е ясно.
Много важно за всички представители на знака е да пазят здравето си през този месец и да не се излагат на опасност от простуда на дихателните пътища. Могат да ви обезпокоят и различни видове алергии. Своевременно вземайте мерки, особено ако имате астма, изявени вече алергии или хронични заболявания на белите дробове.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68