Tyxo.bg counter
Хороскоп - 24 май

Овен – 21.03 до 20.04
Предстои един напрегнат ден. Много от задачите от вчера не са довършени и се налага да работите съсредоточено и интензивно. Това ще ви доведе почти до изтощение и нервно напрежение. Намерете начин да получите помощ, но не упреквайте колегите си за несвършена работа. Известно е, че не сте дипломатични, но опитайте този път. Вечерта не се натоварвайте с неприятно общуване. Бъдете само с хора, които са ви приятни. Внимавайте с какво се храните. Вероятни са проблеми с храносмилателната система.

Телец – 21.04 до 21.05
Намерете разумната граница между работата и развлеченията днес. Не се изтощавайте с чужди задачи, не позволявайте да ви въвличат в междуличностни спорове, а ролята на арбитър я забравете. Отделете достатъчно внимание на близките си, предложете съвместно занимание. Вечерта ви предстои среща с възрастни роднини – проявете много търпение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят е подходящ за равносметка и самооценка. Можете и да планирате, да пътувате, но не сключвайте договори и въобще по-малко се занимавайте с финансови дела. Не обещавайте днес на близките си неща, които няма да свършите – това ще е повод за напрежение. Вечерта останете в дома си и откровено изяснете с партньора си някои недоразумения от последните дни.

Рак – 22.06 до 22.07
Време е да разпуснете малко и я карайте по-спокойно днес. Не се затваряйте в себе си и не играйте ролята на обидено дете. Предстои приятна вечер сред хора, които ви обичат. Само не проявявайте капризната си природа. Днес не пилейте пари, ще ви потрябват в началото на идващата седмица.

Лъв – 23.07 до 23.08
В голямо напрежение сте заради недоразумения, свързани с финансови средства. Проверявайте всеки документ, който подписвате. Направете точни справки за приходите и разходите си и всичко ще си дойде на мястото. Раздразнителни сте, чувствате се изморени, но се владейте. Днес проявената от вас агресия може да предизвика агресия спрямо вас от страна на близките ви хора.

Дева – 24.08 до 23.09
Имате много точни планове за деня, но ще трябва да преглътнете някои промени. Приемете нещата спокойно. Промените са за добро. Предстоят ви големи плащания в началото на другата седмица, така че бъдете икономични. Избягвайте тежки храни днес – вероятни са стомашни проблеми.

Везни – 24.09 до 23.10
Не бъдете много капризни през този ден, не критикувайте всеки. Не се заседявайте дълго в затворени помещения. Вечерта ще научите новина, която ще наложи да преосмислите плановете си за почивните дни. Вероятно е главоболие и виене на свят в следобедните часове – пийте много вода. Горещините няма да ви се отразят добре поне докато посвикнете с тях.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Няма да се чувствате комфортно днес, но всъщност няма особена причина за подобно емоционално състояние. Постарайте се да изкарате деня спокойно, не планирайте важни неща, занимавайте се с нещо приятно. Възможно е да усетите виене на свят и болки в мускулите. Не се притеснявайте и не бързайте да вземате медикаменти. Избягвайте да стоите на течение. Привечер всичко ще се хармонизира. Пийте достатъчно вода.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще мине спокойно, ако не обръщате внимание на дребни проблеми от битов характер. Не си хабете нервите, карайте я по-спокойно. Ново запознанство може да ви даде повод да се замислите за нов делови проект, но днес не предприемайте нищо по този въпрос, само планирайте.

Козирог – 22.12 до 20.01
Избягвайте днес да се натоварвате с тежка физическа работа, няма да сте в добра кондиция. Възможни са травми от битов характер. Не се доверявайте на непознати, не споделяйте семейни проблеми. Вечерта останете с близките си хора – налага се да обсъдите важно пътуване.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днешният ден за вас ще е изпълнен със значително отговорни занимания. Трябва да вземете важни решения, но не бързайте. Обмислете всичко задълбочено. В отношенията с постоянния партньор назрява напрежение по повод ваши самостоятелно взети решения обяснете добре мотивите си. Всъщност промените във времето не ви влияят добре и ще станете по-заядливи от обикновено.

Риби – 20.02 до 20.03
Прекалено мнителни ще сте през днешния ден и ще се налага да изяснявате постоянно отношенията си с колеги и приятели. Проявете малко разум и не търсете „под вола теле” постоянно. Вечерта ще се успокоите. Ако е възможно, не пътувайте днес. Бъдете повече на чист въздух и не употребявайте алкохол.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68