Tyxo.bg counter
Хороскоп - 25 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес няма да бъдете достатъчно енергични и дейни. Опитайте се да изпълните поне неотложните си ангажименти, но бъдете внимателни. Възможни са груби грешки. Ново запознанство с човек от другия пол вероятно ще обсеби мислите ви. Бъдете по-умни, не бързайте да се хвърляте във вихъра на новото си увлечение.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят няма да е много благоприятен за начало на нови бизнес дела. По-добре ще е да доведете докрай започнатите си ангажименти. Днес не се предоверявайте на колегите си. Лично преглеждайте документи, за които вие отговаряте. Вечерта ви очаква интересен разговор по повод семейни имоти - изслушайте внимателно всички и тогава вземете думата.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако ще работите днес с техника, проверете дали е изправна. В най-неподходящия момент можете да се окажете в безизходна ситуация само заради лошо поддържана техника. Това ще ви струва много нерви, ако не вземете предварително мерки. Помнете, че промените във времето не ви понасят добре и се постарайте поне да се обличате подходящо, за да не допуснете поне простуда.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес не се забърквайте в непочтени сделки и не интригантствайте. Гледайте си съвестно работата и проверете дали не изпускате определените срокове. Денят ви ще мине спокойно, ако сами не си подлеете вода. Ще получите признание за труда си и това ще ви донесе много радост.

Лъв – 23.07 до 23.08
Имате намерение да направите някакви значителни покупки, но по-добре ще е да се въздържите. Всяка похарчена стотинка за несъществени неща може да се окаже нужна на семейството ви в близките дни. Не бъдете прекалено любопитни спрямо съседите си и колегите си, за да не се заплетете в ненужна интрига.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес не раздавайте съвети на всички. Има опасност да се превърнете в досадник, който на всяка цена иска да участва навсякъде, където не го искат. Повече се занимавайте с пряката си работа и се постарайте да бъдете точни в изпълнението на задачите.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще имате някои странни и нелогични постъпки в днешния ден, но ако това ви доставя удоволствие, оставете се на течението. Само дано не става дума за големи финансови разходи. Такива не можете да си позволите точно сега. Не претоварвайте гърба си, защото е вероятно да получите травма, която ще лекувате дълго.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ако няма значителен повод, не влизайте в никакви разправии днес. Внимателно преценявайте дали си струва да обяснявате, разяснявате и т. н. Пазете нервите си и пренебрегвайте всичко, което не е от голяма важност за работата и личния ви живот.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще получите важна информация, но не бързайте да я използвате веднага, даже да ви се струва, че трябва спешно да действате. Първо обмислете всичко в детайли и тогава действайте. Подготвяте важен проект, но все още не бързайте да го реализирате.

Козирог – 22.12 до 20.01
Твърдоглавието ви може да ви изиграе твърде лоша шега. Поведението ви напоследък дразни даже хора, които държат на вас и е много вероятно днес да си получите наказанието. По-добре ще е да сте по-сдържани и толерантни към хората около вас.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не бързайте да приключите служебен проект предварително. Добре преценете дали всичко е наред и дали можете да сложите финалната точка днес. Вечерта ви очаква интересно преживяване, вие може би ще сте в центъра на събитията. Изживейте пълноценно хубавите мигове.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е доста напрегнат за вас, но и резултатите от усилията ви ще са повече от добри. Не бързайте да се хвалите, изчакайте другите да оценят труда ви. Вечерта се вижте със стари приятели и тогава си споделете вълненията. Дълго ще се радвате на постиженията от днешния ден. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68