Tyxo.bg counter
Хороскоп - 26 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес е много възможно сами да се поставите в затруднена ситуация. Бъдете по-сериозни и внимателни и не позволявайте да се възползват от разсеяността и добронамереността ви. А такива хора ще има около вас. Не се притеснявайте да им покажете, че сте наясно с намеренията им. Бъдете грижовни към здравето си - възможно е да усетите болки в ставите поради влажното време.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще получите упреци за недостатъчна заинтересованост към служебните задачи. Не оспорвайте това, защото наистина в днешния ден ще сте разсеяни и ще се занимавате повече с личните си проблеми. Лошото е, че в крайна сметка нито ще изпълните на ниво служебните ангажименти, нито ще разрешите личните си задачи. Не бива да се дразните, че в съботния ден сте на работа - не ви е за първи път, нали!

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ви ще мине значително спокойно, като се изключат ядовете заради повредена битова техника в дома ви. Може би трябва да си купите по-съвременна техника, вместо постоянно да плащате скъпи ремонти. Чувствате недостиг на пари и това ви дразни, но днес няма да получите приходи – въоръжете се с търпение. Пък и си спомнете, че в предните дни направихте някои излишни разходи.

Рак – 22.06 до 22.07
В тази събота времето постоянно няма да ви достига. Задачите ви наистина ще са много, но и вашата организираност няма да е на висота. Постоянно ще се разсейвате с мисли за човек от другия пол, с когото все още не можете да изясните позициите си. Бъдете по-реалистично настроени и не си въобразявайте несъществуващи злини спрямо вас.

Лъв – 23.07 до 23.08
Поведението ви може да настрои много хора срещу вас, защото ще проявявате някакъв странен егоизъм и няма да се съобразявате с никого. Всичко това може да ви спечели доста антипатии и за в бъдеще. Дори и да си имате причини за такова държание, ще е по-добре да сте по-любезни с всички. Обличайте се според сезона и не се поддавайте на суетата си.

Дева – 24.08 до 23.09
Бъдете дейни и организирани днес, защото ще имате прекалено много работа. Забавянето на някои задачи може да настрои колегите ви негативно и да ви обявят за безотговорен човек. Няма смисъл да спорите и да изяснявате, че върху вас пада тежестта на работата. Пазете се от простуда – подценявате промените във времето.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете много емоционални, на моменти прекалено заядливи. Овладейте настроенията си и не правете постоянно забележки, не търсете грешки в работата на другите с цел да ги уязвите.  Ще си спечелите врагове, които ще се погрижат да ви злепоставят точно когато не очаквате.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете готови да отстоявате своите принципи днес. Няма да се реализират плановете ви за покупки. Просто очакваните парични средства ще се забавят, колкото и да ви е неприятно това. Опитайте се да бъдете добронамерени и позитивни.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще се наложи да промените типичния си ритъм на работа, защото ще ви поставят задачи, нетърпящи бавене. Мобилизирайте се максимално и докажете, че на вас може да се разчита дори в най-напрегнати моменти. От работата ви в този ден може да зависи кариерата ви занапред.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днешният ден за вас ще бъде значително лек, макар че много от заплануваните неща няма да се осъществят. Постарайте се да свършите най-неотложното. Бъдете бдителни за парите си. Ако ви поискат да сте гарант по заеми, откажете. Не давайте и пари назаем.

Водолей – 21.01 до 19.02
Няма да останете доволни днес,  защото много от плановете ви ще претърпят изменения, трудно ще се справяте със задачите си, а и все някой ще се опитва да ви дава съвети. Владейте нервите си и не влизайте в конфликти. Опитайте се за организирате нещата така, че да работите повече самостоятелно върху най-важните си задачи.

Риби – 20.02 до 20.03
Не се поддавайте днес на настроенията си. Трябва да действате на максимални обороти, независимо дали ви се иска, или не. Ще се забавят пари, които очаквате в рамките на деня. Не се грижите сериозно за здравето си, но трябва да промените това отношение към себе си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68