Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за юни 2018

Месец юни на 2018 година за вас, представители на зодия Рак, ще бъде изпълнен с разнообразни преживявания. През първите две декади няма да се чувствате много комфортно, ще ви обхващат апатични настроения, но през последната декада на месеца постепенно ще възвърнете доброто си настроение и ще се радвате на всичко около себе си. От друга страна деловите ви планове ще се реализират успешно, макар че вие самите няма да работите на високи обороти. Не започвайте нови проекти, не се претоварвайте физически и емоционално, но все пак не се отдавайте на лентяйство, колкото и да се чувствате изморени. Поддържайте едно средно темпо и не забравяйте да контролирате подчинените си, ако сте на ръководен пост или сте в частния бизнес. Ако имате много доверен човек, можете да оставите една голяма част от задачите на него, но ако нямате такъв, действайте методично, колкото и да не ви се работи.
Избягвайте всяка разправия на работното си място, защото ще бъдете много чувствителни и дребни неща могат да ви разстроят. По-добре ще е да не се включвате в интриги, излишни коментари на събития в колектива, а от клюкарите стойте много далече.
Няма да имате особени финансови затруднения през месеца. Даже ще получите допълнително значителна сума, но твърде бързо ще я похарчите. Добре би било да заделите някой лев, обаче трудно ще ви се отдаде.
В интимния ви живот по-важна ще бъде втората половина на месеца, когато е много вероятно да започнете да издребнявате по отношение на постоянния си партньор, да проявявате ревност и заядливост. Опитайте се да овладеете тези си настроения, те няма да ви донесат нищо добро. Заемете се с любими свои дейности, излизайте по-често сред природата, за да възстановите емоционалното си равновесие и да не тормозите близките си с излишна агресия или мрънкане. Нямате никакви поводи за съмнения, те се раждат само във вашата глава.
Тъй като ще бъдете уязвими в емоционален план, не прекалявайте с алкохола, а за разни успокоителни медикаменти не си и помисляйте. За вас престоят сред природата, една балансирана диета и добрите приятели ще бъдат достатъчни. Към края на месеца ще се почувствате много по-спокойни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68