Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за юни 2018

Вие, представители на зодия Лъв, ще имате много работа през месец юни на 2018-та година и по тази причина трябва да сте в пълна мобилизация. Може да се каже, че няма да ви стига постоянно време, а и сили да свършите всички свои задачи. Не отказвайте помощ, а ако сте на ръководен пост, осланяйте се на своите помощници. Периодът ще бъде много подходящ и да повишите своята квалификация, да стартирате някои по-малки проекти. Колкото и да сте натоварени, няма да е добре да пропускате шансовете си. Особено плодотворни ще бъдат втора и трета декада на месеца.
При всяко положение трябва да сте реалисти, не се поддавайте на авантюризъм. Ще срещнете подкрепа както от началниците си, така и от свои бизнес партньори, но само ако сте достатъчно убедителни и докажете полезността на своите проекти. Спазвайте много точно сроковете и изпълнявайте дадените обещания. Може да се каже, че този месец ще бъде изключително важен за цялата кариера и успеха на вашия бизнес.
Финансовото ви положение ще е стабилно, ще получите и допълнителни доходи. Не давайте обаче заеми, защото усетили финансовата ви стабилност, мнозина ще се опитат да се облагодетелстват от това, а намеренията им няма да са най-почтени. Ако имате дългове, сега е времето да се отървете от тях.
В сферата на любовта ще цари хармония около вас, ще срещате постоянно разбиране и подкрепа от любимия човек. И вие бъдете инициативни, поднасяйте му дребни подаръци, организирайте пътуване или кратка почивка на романтично място. Тя ще е нужна и за вас, тъй като има вероятност в един момент да се почувствате силно изморени. Бързо ще се възстановите, особено ако почувствате колко силна е любовта на партньора си.
Ще имате много висок енергиен потенциал, но не злоупотребявайте със здравето си. Пазете се от физическо претоварване. По-внимателни бъдете към гърба си и не вдигайте много тежки предмети.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68