Tyxo.bg counter
Дева - хороскоп за юни 2018

За Девите месец юни на 2018-та ще бъде изпълнен с много делови дейности и възможност да разширят своя бизнес, особено ако се занимават с търговия, туризъм и други услуги. Залагайте обаче само на сигурно. Периодът няма да е подходящ за сделки с недвижими имущества. Тези, които все още се занимават с образованието си, ще имат значителни успехи и добри предложения за квалификационни дейности. Добре би било да се включват в повече курсове за изучаване на чужди езици.
Макар и да се възползвате от помощта на колеги и партньори, дръжте всичко под личен контрол, а когато подписвате финансови документи, бъдете много внимателни. Не се предоверявайте на никого. Проверете цялата си документация и ако има пропуски, ги отстранете.
През първата декада на месеца, ще получите и някои делови предложения, но внимателно преценете какви финансови разходи ще трябва да направите за тяхната реализация. Трябва да сте сигурни, че са печеливши. Големите рискове няма да са оправдани при нови начинания.
През целия период се пазете от конфликти. Дори премълчете в някои ситуации, колко и да ви дразнят необмислени и злобни подмятания. Ако допуснете да се включите в дребнави разправии, само ще си загубите времето и ще се изнервите. А месецът и без друго ще е значително напрегнат за вас, включително и около образованието на по-млади членове на семейството ви.
В дома ви нещата ще вървят хармонично, въпреки напрежението около изпити, дипломиране и пътуване на някои близки. Всички събития ще носят радост, надежда и удовлетворение. Любимия човек ще бъде плътно до вас, а вие ще сте настроени романтично и ще се стремите постоянно да доказвате любовта си.
Необвързаните няма да срещнат любовта на живота си, но ще имат приятни кратковременни преживявания. Всъщност за момента това напълно ги устройва.
През периода ще имате висок енергиен потенциал. Само през първата декада се пазете от физическо претоварване – гръбнака и лактите.
Важно е да се храните балансирано. Не прибягвайте до строги диети. Добре ще е да увеличете консумацията на млечни храни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68