Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знака Везни, месец юни на 2018 година ще бъде твърде интензивен и ще имате възможност успешно да реализирате някои свои намерение, предимно с творчески характер.  Ще бъдете енергични и ще имате достатъчно сили да се справите със задачите си, но трябва да се пазите от прекалена емоционалност. Не изпускайте нервите си, защото често ще сте раздразнителни по повод забавяне на някои решения от страна на началниците ви или делови партньори. Особено внимателни трябва да сте, ако се наложите да пътувате по повод работата си и различни обстоятелства бавят завръщането ви. Не се конфронтирайте с хората около себе си в такъв момент.
През периода може да се каже, че ще увеличите шансовете си за кариерно развитие, което обаче може да се очаква чак в ранните есенни месеци. Запознанства с влиятелни хора през юни ще бъдат важен фактор есента.
Втората декада на месеца ще е най-трудна за вас, тъй като освен многото работа, ще се появят и непредвидени разходи, които трудно ще посрещнете без помощта на близки и приятели. Не търсете кредити от банки, а приемете помощта на хората, които са готови да ви я окажат без усложнения с лихви и срокове.
През месеца не правете сделки с недвижимо имущество – периодът не е благоприятен за такива.
В семейните отношения ще има голямо разнообразие – постоянно ще възникват недоразумения, сръдни, които ще са последвани от мили сцени на сдобряване. И за повечето ситуации ще сте виновни именно вие поради раздразнителността си и стремежа да налагате своето мнение.
Самотните Везни могат да срещнат интересна личност, с която да създадат по-трайна връзка, но само ако бъдат достатъчно откровени. Фалшът в поведението ви ще е губеща позиция и скоро ще ви обрече на самота, докато откровеността ви ще предразположи новия партньор и ще събуди у него голям интерес към вас.
През третата декада на месеца трябва да се грижите най-много за здравето си, тъй като ще се чувствате уморени, ще сте мнителни, често ще имате пристъпи на апатия. Това ще е резултат от голямото напрежение от предишните дни. Бъдете по-често сред природата и намерете време за пълноценен отдих.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68