Tyxo.bg counter
Хороскоп - 27 май

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще мине великолепно, особено ако не се налага да се занимавате с досадна за вас работа по подреждане на дома. Но дори и такива задачи да се наложи да изпълните, неделята ви ще е приятна. Вие просто ще се чувствате положително настроени към всичко и всички. Пазете здравето си в това променливо време.

Телец – 21.04 до 21.05
Добре ще в днешния ден да си направите една равносметка и да помислите защо напоследък все ви се струва, че не сте оценени добре. Може би няма да ви хареса изводът, до който ще стигнете, но пък ще ви е полезно да си изясните причините за някои неудачи. Очаква ви една  много интересна новина, която дълго ще премисляте.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Посветете деня на близките си и дома си. Не отлагайте подреждането на стаите за друг момент. Сега ще имате много помощници, които ще се радват да ги ангажирате. Възползвайте се. Излизайте само в хладните часове на деня и внимавайте какво точно пиете - газираните напитки не са за вас.

Рак – 22.06 до 22.07
В днешния ден не се заемайте с тежка физическа дейност дори да се опитат да ви подтикнат към такава. Ако близките ви настояват, обяснете им, че не ви е до подобна работа в момента. Нямате ли избор, поне си намерете помощници. За вас е важно да отделите малко време за личните си интереси.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ако сте в почивка, отдайте се на приятни занимания и толкова. По-сложна ще е ситуацията, ако сте на работа, тъй като няма да сте много активни и постоянно ще ви тормози чувство на досада. Проявете малко търпение и се постарайте да не бъдете конфликтни.

Дева – 24.08 до 23.09
Рискувате да попаднете в много неприятна ситуация и да се нуждаете от помощта на колеги, за да изпълнете извънредно възложена ви задача. Имате два изхода - да откажете задачата или да я приемете и да си осигурите помощ. Бъдете по-внимателни с любимия човек и не го упреквайте за собствените си несполуки.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят е подходящ да изпълните някои ангажименти, които сте поели за ремонтни дейности в дома си. Не се натоварвайте обаче с тежка физическа работа. Уязвим е гръбначния ви стълб. Помислете как да зарадвате вечерта любимия човек.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ви ще е малко скучен и монотонен, но ще е по-добре да приемете това за нормално вместо да се чудите каква работа да си измислите. Просто няма да ви спори в нищо. Макар и да не изпитвате голяма нужда, общувайте със съседите си. Това е по-добър вариант с оглед на бъдещото ви съжителстване.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Имате нужда от малка промяна на ежедневието си, така че помислете как да си осигурите някое и друго забавление. Можете да се заемете с малко селскостопанска дейност, но без големи физически натоварвания. Във всеки случай не стойте все пред компютъра и телевизора.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес цял ден ще ви идват идеи как да похарчите някой лев. Няма нищо лошо в това, стига да не прекалявате. Не е препоръчително да пръснете всичките си налични пари, още повече, че очакваните от вас скорошни приходи ще се забавят.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не бъдете песимистично настроени, защото така ще ядосате и близките си хора. Ако само ще мрънкате и недоволствате, по-добре не се захващайте с нищо. Добър вариант за вас ще е да прескочите до планината. Ще се заредите с положителна енергия.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще ви се отдаде шанс да прекарате деня чудесно, но не трябва да отказвате покана за пътуване. Направите ли го, чака ви голяма скука. Изборът е ваш! Новини от приятели ще ви зарадват и ще променят плановете ви за началото на идващата седмица.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68