Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за юни 2018

За вас, Скорпиони, месец юни  на 2018 година ще започне малко нервно, ще имате поводи за недоволство от бюрокрацията около себе си, а и от някои колеги. Старайте се да не изпускате нервите си, владейте думите, които изричате. Постепенно всичко ще се успокои и още през втората декада ще бъдете в отлично настроение и ще имате възможност успешно да приключите с някои свои делови задачи. Помнете, че това не е благодатен период за нови начинания. Довършете всичко започнато, сложете в абсолютен ред документацията си, защото са вероятни някои проверки. Не се двоумете, ако някой пожелае да ви предложи по-изгодна служба, направо откажете. Не е време да сменяте работата си или поне не по чуждо предложение. Ако вие сами се стремите към подобна промяна и сте кандидатствали за нова работа, това е друг въпрос. Само внимателно четете договора, който ще подпишете.
В бизнеса не рискувайте. Дори да сте убедени, че човекът, който ви предлага нещо е почтен, пак не поемайте рискове през този месец. Залагайте само на абсолютно сигурни неща.
В любовта се въздържайте от необмислени постъпки. Бъдете близо до любимия човек, ангажирайте се с проблемите на децата си и забравете дори най-елементарните флиртове. Особено опасна в това отношение е втората декада на месеца, когато между вас и постоянния ви партньор ще има постоянно напрежение. Няма никакъв смисъл да усложнявате ситуацията около себе си. Като в работата ви, така и в дома ви едно внимателно отношение от ваша страна към околните ще ви донесе много повече хармония и радост.
През месеца е много вероятно да почувствате на няколко пъти странни неразположения – ту силно главоболие, ту учестяване на сърдечния ритъм, ту виене на свят, но нищо сериозно – малко отдих и всичко ще се оправи. Повече внимание трябва да обърнете на проблемите с храносмилателната система, особено ако страдате от язва, гастрит или друго стомашно заболяване. Хранете се здравословно и изключете от менюто си киселите, мазните и прекалено сладките храни. Не консумирайте газирани напитки и не прекалявайте с кафе и силен чай.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68