Tyxo.bg counter
Стрелец - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на зодия Стрелец, юни на 2018-та ще бъде един благодатен месец, но ще изисква от вас и значително внимание в някои ситуации. Ще имате възможност да покажете големите си способности и уменията си да се разбирате с околните. Вашият блестящ ум ще ви даде възможност дори да манипулирате хората, които ви заобикалят, но правете това само за добро. През месеца ще пътувате доста, ще имате многобройни контакти и това ще ви осигури възможности да сключите изгодни сделки. През първата декада на месеца бъдете много внимателни към информацията, която ви подават. Проверявайте всичко лично и не разчитайте на чужда преценка. Пазете се от заблуди и не преценявайте фактите по човека, който ви ги е поднесъл, а според реалността. Има вероятност, макар и не целенасочено, да ви заблудят. През втората и третата декада не мързелувайте, за да не изпуснете златни шансове за своето развитие в кариерата или бизнеса.
Не допускайте да ви въвличат в интриги, а подобни опити ще има в обкръжението ви. Пазете неутралитет, особено ако работите в голям колектив.
Финансовото ви положение ще се подобри, но само ако сте достатъчно активни през месеца.
Това е периодът, в който трябва да сложите в пълен ред интимните си отношения. Ако имате неясноти в интимните си отношения с човек от противоположния пол, изяснете всичко даже цената да е раздяла.  Прецените ли, че тази връзка е важна за вас, заявете го ясно. Това с особена сила важи за самотните Стрелци.
Обвързаните трябва да внимават след 7-ти юни, когато е много вероятно да влязат в остър конфликт с постоянния си партньор. Всеки малък повод за кавга може да прерасне в значителна разправия. След 20-ти ще настъпи един спокоен за семейството период.
През месеца ще се радвате на добро здраве, ако се храните разумно и ако през третата декада се пазите от големи физически натоварвания. През последните десетина дни се пазете и от храни, които могат да предизвикат алергии или разстройство на стомашно-чревния тракт.
Прекарвайте повече време на чист въздух – за предпочитане е планината.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68