Tyxo.bg counter
Хороскоп - 28 май

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи да вземате решения почти мълниеносно и това може да създаде у вас едно голямо напрежение. Повече вярвайте на инстинктите си и не се страхувайте, че ще сбъркате. Важно е в момента да сте на правия път, а по-късно ще можете да доизгладите нещата. Пазете се от прекаляване с лекарства днес. Много е вероятно да прекалите с обезболяващите хапчета.

Телец – 21.04 до 21.05
Когато установите колко работа ви предстои за деня, ще бъде вече късно да реагирате. Все пак не забравяйте, че понякога се налага и вас да отменят в някоя задача. Хората с частен бизнес трябва да внимават за конкуренцията. Бъдете постоянно информирани за тенденциите в бизнеса си. Не трябва непрекъснато да нервничите. Помогнете си с успокоителни чайове, но не бързайте да  посягате към хапчетата.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако искате днес да постигнете целите си, трябва да сте значително упорити и напористи. Не позволявайте да ви залъгват с обещания от типа на "ще видим, ще оправим" и т.н. Изисквайте яснота за положението си в службата или ако сключвате сделки, погрижете се всичко да е от ясно по-ясно и документирано черно на бяло.

Рак – 22.06 до 22.07
Сами няма да постигнете целите си за днес, но ако обедините усилията си с колеги или партньори, ще се справите на отлично ниво. И въобще не проявявайте индивидуализъм по отношение на работата си. Трябват ви малко повече пари, но засега ще трябва да се ограничите в редовните си доходи, а допълнителните приходи ще се позабавят с някои ден.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят е добър за начало на нови начинания. Освободете се от мисли за досегашните си задачи и пристъпете към новото смело и оптимистично. Ще намерите и нови приятели, които с удоволствие ще ви помагат. Внимавайте да не допуснете простуда на дихателните пътища и забравете за ледените напитки, колкото и да ги обичате.

Дева – 24.08 до 23.09
Не се опитвайте да сдържате негативните си емоции, но не ги размахвайте пред всеки. Изкарайте ги от себе си - например чрез спорт. Само не яжте непрекъснато целия ден, защото храносмилателната ви система ще е силно уязвима. Вечерта ви очаква една интересна и приятна среща с човек, когото не сте виждали отдавна.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще бъдете много обаятелни през този ден и ще е просто голяма грешка, ако не се възползвате от това. Бихте могли да свършите работа в някоя канцелария - победени от чара ви чиновниците няма да ви откажат нищо, нито пък ще ви върнат поне три пъти. Внимавайте само да не се въодушевите съвсем и да почнете да пръскате пари за каквото ви хрумне, само за да впечатлите някого още повече.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете много внимателни днес към близките и колегите си и не се опитвайте да им обяснявате кое е правилно и кое не. Давайте си вид, че сте съгласни с тях за всичко. Трудничко ще ви е, но не е невъзможно. Не пийте постоянно хапчета за обезболяване, а потърсете лекарска помощ, ако имате силно главоболие или болки в кръста.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес е добре да изясните отношенията си с колеги или партньори. Само се погрижете да запазите добрия тон, за да не влошите отношенията си в дългосрочен план. Погрижете се да не пропуснете важни плащания, срокът за които изтича.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще бъдете много енергични през деня, но бъдете и по-внимателни към детайлите. Обмислете новите си идеи и планирайте.  Днес си правете добре сметките, предстоят значителни разходи. Денят е много подходящ за по-дълго и пълноценно общуване с по-младите членове на семейството.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще бъдете много заети през деня и може да не успеете с всички задачи. Не се тревожете, нищо съществено няма да се случи, тъй като нямате спешни ангажименти. Рутинната работа ви е малко досадна, но денят ще е запълнен с такава. Вечерта можете да се посветите на домашните си задължения, но не изисквайте от близките си да ви помагат.

Риби – 20.02 до 20.03
Предстоят ви много организационни дейности днес. Не обръщайте внимание на мрънкащи хора, движете се по своите правила. Избягвайте да водите безсмислени разговори и действайте оперативно. Спортувайте активно в този ден. Отлично ще ви се отрази, ако можете да поплувате с приятели. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68