Tyxo.bg counter
Козирог - хороскоп за юни 2018

Месец юни на 2018 година за вас, представители на зодия Козирог, ще се яви като подготвителен период за промени в кариерата ви. Трябва да работите достатъчно усърдно, но и да помните, че не бива да започвате нови проекти.  Всяка ваша стъпка трябва да е добре премерена, тъй като ще бъдете подложени на строга преценка. За съжаление някои от вас няма да получат висока оценка от началниците си, особено ако не внимават какво говорят и започнат да критикуват всичко и всеки. Не е лошо да се сещате често през месеца, че не сте последна инстанция и не вие вземате важните решения в службата. Колкото по-дипломатични сте, толкова по-добре. Това не означава да се превръщате в малодушен човек без мнение, но никаква агресия не ви е позволена.
Хората с частен бизнес не бива да вземат кардинални решения за промяна, а да следят внимателно ставащото в тяхната област и да се подготвят за предстоящите промени, ако възнамеряват да правят такива в следващите месеци.
В края на месеца се оформят две основни тенденции: ще бъдете прекалено изнервени и ще започне подобряване на вашата финансова стабилност. Ще ви се отдаде възможност за допълнителна работа, а дали ще я приемете – трябва да прецените след обсъждане с близките си, тъй като ще е свързана с много отсъствия от дома.
През месеца избягвайте да влагате големи суми в каквито и да е мероприятия, включително и в ремонтни дейности в дома. Финансовата ви стабилност в края на месеца е само началото на нещо по-значимо, так че не бързайте да харчите парите.
В края на месеца, след 25-то число, е възможно да попаднете под влияние на човек от другия пол и да изпитате невероятно силни чувства към него. Не обърквайте любовта с увлечението и внимавайте да не нараните постоянния си партньор. Въздържайте се от крайни решения и контролирайте поведението си. Най-вероятно тази страстна връзка ще бъде твърде кратка, а вие първи ще изпитате разочарование от нея.
Колкото и да се чувствате енергични през месеца, е необходимо да положите повече грижи за нервната си система. Не бъдете крайно емоционални, разтоварвайте се от нервното напрежение с умерена физическа дейност. И не пийте големи количества алкохол!


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68