Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за юни 2018

На вас, представители на зодия Водолей, ви предстои един значително особен месец юни през тази година, като особено сложно ще бъде неговото начало. Ще сте напрегнати и свръхчувствителни в емоционален план. Всичко, ставащо в дома ви и в отношенията с близки и колеги, ще ви засяга силно, ще го обмисляте дълго и най-често ще изпитвате страдание и недоволство по дребни поводи. Добри би било да разсъждавате по-философски и да не драматизирате толкова. Влиянието на позитивно настроени хора ще ви помогне да не се взирате толкова в дреболии. В подобно състояние ще изпаднете и в последната седмица на месеца, но тогава умората от много работа поне може да ви бъде извинителна причина.
Макар че ни ви заплашват делови провали, не действайте авантюристично, ако се занимавате с частен бизнес, тъй като едва ли ще спечелите нещо значимо, а ще похабите много физически сили и духовна енергия. Придържайте се към основните си занимания. Втората декада на месеца ще е по-благоприятна за вас и тогава ще успеете да завършите някой от проектите си с успех.
Тези, които са служители в различни институции, не бива да допускат остри конфликти с началниците си и с колегите. Колкото и да е неприятно, трябва да кажем, че можете да си издействате и освобождаване от работа, ако прекалите.
В семейните отношения също няма да върви всичко гладко, но големи сътресения не се очертават. По-скоро вие ще изнервяте всички, говорейки постоянно за служебните си проблеми и проявявайки дребнавост. Здравето ви наистина няма да е в отлично състояние, но не мрънкайте за всяка болежка, която усетите. Не давайте обещания за пътувания и почивки пред близките си, тъй като ще имате  малко свободно време за отдих и развлечения. Ако ви се отвори възможност за няколко дни отпуска, действайте бързо и организирайте всичко според ситуацията – може пък да спечелите с подобна изненада.
Здравето ви, без да е в отлично състояние, няма да ви създава големи проблеми. Кратки пристъпи на главоболие, силна умора вечер, нервност – това ще е, но ако започнете да хленчите постоянно, можете сами да си докарате лошо настроение и апатичност.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68