Tyxo.bg counter
Риби - хороскоп за юни 2018

За вас, представители на знак Риби, е важно през месец юни на 2018-та да бъдете умерени във всичко и да се владеете при всяка ситуация. Голяма вреда могат да ви донесат скандали на работното място и излишна агресивност от ваша страна. Избягвайте всякакви авантюри и пътувания, който решавате да предприемете в последния момент, нарушавайки планираното за деня. Особено рискована за вас ще е последната седмица на месеца, когато бихте могли да попаднете в сложна ситуация в службата, на пътя, дори в собствения си дом.
Вярно е, че през целия месец ще бъдете много натоварени с работа и ще бъдете подложени на голямо напрежение, но само спокойствието ще бъде ваш добър помощник. Не проявявайте и големи амбиции за изява на професионалните си качества, не се опитвайте да ускорите някои събития, като търсите връзки или незаконни начини за действие.
Бъдете търпеливи, вслушвайте се в разума си и ще се справите с всичко. Важно е да приключите с конкретните делови планове за месеца, да подредите документацията си и строго да съблюдавате финансовите си разчети, като не си позволявате да харчите излишно. Ще постигнете финансова стабилност за месеца, само ако следвате разума, въпреки че е много вероятно да получите съблазнителни оферти за пътуване в чужбина и инвестиции в бизнес на роднина. Преценявайте всичко много точно.
През първата половина на месеца в семейството ви ще бъде напрегнато, емоциите често ще вземат връх,  втората половина на месеца нещата се успокояват и с близките си ще бъдете в отлични отношения до последните 3-4 дни, когато отново сте застрашени от големи семейни разправии. Добре би било да проявите по-голяма загриженост към проблемите на постоянния си партньор и да му покажете явно своята любов. Не потъвайте в личностен егоизъм, макар и несъзнателно.
Самотните представители на знака не могат да очакват през този месец нищо интересно в сферата на любовта. Те ще бъдат отдадени изцяло на работата си, а хората на изкуството ще се стремят към усамотение.
Пазете се от простуда на дихателните пътища. Най-големият ви проблем по отношение на здравето ви ще идва от голямата ви нервност и склонността ви да изпадате в мрачни настроения по повод дребни неуспехи или недоразумения с хората около вас.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68