Tyxo.bg counter
Хороскоп - 29 май

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много приобщени към колективните цели и да не проявявате твърдоглавие. Може и да не сте съгласни с всичко, което колегите ви решат, но не бива да се отлъчвате по какъвто и да било начин. Бъдете много внимателни към любимия човек, защото помежду ви назрява взривоопасно напрежение. Вероятно е привечер да усетите силно главоболие и виене на свят, но не бързайте да се притеснявате - една по-дълга разходка и повече вода ще ви помогнат най-добре.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да сте реалисти и да не давате воля на фантазията си. Ако допуснете да разкриете някои от вижданията си за бъдещето на службата, в която работите, можете да се сдобиете с някои врагове, имащи съвсем различно мнение от вашето. Даже да сте прозорливи всъщност, в този момент колегите ви няма да ви разберат. Не се поддавайте на провокации и не влизайте в конфликти.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Погрижете се през този вторник да свършите някои важни за семейството неща, които ще ви осигурят спокойствие до края на седмицата. Стореното днес ще ви се отплати неколкократно. Стойте по-далече от прекия си началник или по-малко философствайте, когато сте край него. Не бъдете бъбриви, за да не съжалявате после.

Рак – 22.06 до 22.07
Не клюкарствайте днес по никакъв повод, а с колегите си най-малко. Ще си позволите някои откровения, а после ще съжалявате, че не сте си мълчали. За вас през този ден ще е по-добре повече да слушате и по-малко да говорите. А трябва да имате предвид, че ще бъдете с повишена чувствителност и е напълно възможно да страдате, ако някой ви каже нещо неуместно за личния ви живот.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес работата ще е вашето спасение от тежките мисли. Помислете дали не можете да споделите с някого вълненията си и да се отървете веднъж завинаги от тях. Не си позволявайте да лъжете - ще ви хванат. В следобедните часове ще почувствате много силна умора, но няма нищо притеснително.

Дева – 24.08 до 23.09
Днешният ден е особено подходящ за усвояване на нови умения. Ако нещо сте мечтали да можете, сега е моментът да опитате и да се научите. Късно вечерта ще научите приятна новина. По същество ще бъде оценен високо ваш проект. Вероятно е силно, но кратко главоболие.

Везни – 24.09 до 23.10
Много ще се ядосвате за своя грешка по отношение на някакъв документ, а накрая ще се окаже, че сте го изготвили абсолютно правилно. Така че не бързайте да се ядосвате толкова, преди да сте наясно със ситуацията. И не слушайте всеки, който си позволява да ви критикува.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес се опитайте да действате оперативно, без обаче да проявявате излишна прибързаност. Бъдете по-деликатни с хората, които вършат всъщност ваша работа. Не допускайте лоши мисли в главата си и бъдете по-голям оптимист. Погрижете се да сложите в пълен ред финансите си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Заемете се сериозно с дадена документация, за която отлично знаете, че не е изрядна. Само във ваша полза ще е да приведете всичко вред и то без отлагане. Много е вероятно днес да се сдобиете с материална вещ, за която отдавна мечтаете.

Козирог – 22.12 до 20.01
Бъдете бдителни днес за някои ходове на бизнес партньорите ви. Малки грешки могат да навредят на цялостната ви дейност. Не се отпускайте да клюкарствате пред никого. При болки в зъбите, търсете веднага зъболекар.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не се занимавайте днес с търговски машинации. Накрая ще излезете на загуба. Спазвайте законовите нормативи - това е най-правилната позиция в момента. По-малко коментирайте за някои неуредици на служебното място. Ако почувствате виене на свят вечерта, контролирайте кръвното си, но не прекалявайте с медикаментите.

Риби – 20.02 до 20.03
При всяка ситуация в днешния ден трябва да се опитате да запазите хладнокръвие. Това ще ви гарантира вземане на правилно решение. Вечерта осигурете за близките си хора едно интересно забавление и те ще ви бъдат много признателни.


 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68