Tyxo.bg counter
Хороскоп - 30 май

Овен – 21.03 до 20.04
Много е вероятно днес да ви предложат да повишите квалификацията или образованието си. Обмислете добре дали има смисъл да предприемате такава стъпка с оглед бъдещето си в това поприще, на което в момента се изявявате и дали то не е нещо временно в живота ви. Не се поддавайте на емоции, а направете трезва преценка на временната ситуация и евентуално бъдещата си цел. Наложително е да се погрижите за състоянието на гръбнака си - пренебрегвате упорита болка вече дълго време, но това е голяма грешка.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес работете с по-бавно темпо. Бързането няма да ви помогне да свършите качествено работата си, но ако предварително обмислите най-ефективните методи, може да се окаже, че сте намерили най-верния път. Не се поддавайте на желанието си да "прескочите" някакъв важен ангажимент. Това ще доведе до големи неприятности, така че ще е по-добре да изпълните поетите преди време отговорности. В романтичен план трябва да бъдете по-смели и да покажете чувствата си на човека, за когото мислите постоянно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете деликатни днес по въпроси, които касаят децата ви или други по-млади роднини. Не бъдете агресивни в опитите си да наложите своето мнение, защото това може да доведе до конфликтни ситуации. Избягвайте да се занимавате с важни делови проблеми, тъй като мислите ви ще са заангажирани с личните ви дела и са вероятни големи грешки, а всъщност нямате служебни ангажименти, които да не могат да се отложат. Правите опити да се заблудите сами, че сте доволни от някои свои решения, но истината е друга.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще работите с голяма лекота и всичко ще се случва от първия път. Това ще ви достави голямо удоволствие и ще бъдете в много добро разположение на духа. Само внимавайте при работа с финансови документи да не допуснете елементарна, но с тежки последствия грешка. А една романтична вечеря с любимия човек може да ви донесе тази вечер голямо удоволствие.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес можете да доведете докрай важно за вас събитие. Запазете спокойствие, каквото и да става, и решително се придвижвайте към целта. Вечерта споделете радостта си с близките хора и им благодарете за подкрепата. Погрижете се по-сериозно за здравето си и не отлагайте във времето някои изследвания.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес за никъде и за нищо не бързайте. Малко приказвайте за себе си и за плановете си. Ще се изненадате как някои хора сами ще ви предложат да ви помогнат във важна за вас ситуация. Добре преценете нужна ли ви е тяхната помощ и не се притеснявайте да я приемете, ако действително имате необходимост от нея.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще изненадате всички със своята деловитост, с бързото си и точно мислене. Денят ви ще се изниже някак неусетно, а всъщност няма да спирате да работите и ще постигнете много значими резултати. Ще получите и признанието на всички. Пазете се от травми в коленете.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Преките ви началници ще ви предложат някои съблазнителни екстри, но бъдете крайно предпазливи и помислете защо са избрали тъкмо вас. Нали знаете, че "няма безплатен обяд". Постарайте се да извлечете полза за себе си от всичко, но не ламтете за власт и пари. Избягвайте да коментирате лични проблеми с хора, които се въртят около вас само заради личната си изгода. Напрегнато ви е, защото очаквате от любимия човек някакъв жест, но бъдете спокойни - всичко по реда си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще ви върви работата добре, а в края на деня е много вероятно да получите допълнително заплащане за това, което сте свършили. Не бързайте веднага да похарчите парите, ще ви потрябват до края на месеца. Ще ви се обадят приятели с покана за пътуване в чужбина. Помислете добре дали е сега е моментът да приемете и дали няколкодневно отсъствие няма да се отрази зле на работата ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не е добре да вземате отпуска днес, защото в службата ви ще има важни промени. Почти е задължително да сте на работното си място и да се опитате да повлияете на ставащото. Бъдете обаче много деликатни и даже хитри. Наблюдавайте кръвното си много внимателно.

Водолей – 21.01 до 19.02
Каквито и грешки да допуснат днес колегите ви, не се гневете, не осъждайте, а помагайте за поправянето им. Такова поведение ще ви донесе отлични дивиденти за в бъдеще. Погрижете се за децата си, които в момента имат голяма нужда от вашите съвети. Болки в гърба ще ви поизмъчат през този ден, но трябва да знаете, че ви е нужна само качествена почивка.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще ви донесе приятни изненади в службата и ще имате възможност да усетите още днес положителните промени. Споделете радостните си вълнения само с близки приятели. Не влагайте пари в покупки на битова техника днес, не е моментът за такива покупки. Не подценявайте болките в областта на кръста.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68