Tyxo.bg counter
Хороскоп - 31 май

Овен – 21.03 до 20.04
Добре сте планирали деня си, но за жалост не всичко зависи от вашата воля и някои от плановете ви ще се провалят. Това не е повод да нервничите и да смятате, че не ви върви. Може да се окаже, че денят ще мине много по-добре от предвиденото. Обърнете внимание на едно ново предложение за изява на възможностите ви. При повече далновидност можете много да спечелите, ако се включите в предложените ви инициативи.Телец – 21.04 до 21.05
Днешният ден за вас ще бъде значително лек, макар че ще имате твърде много и различни по своето естество задачи. Постарайте се да свършите най-неотложното. Не е задължително за 8 часа да свършите всичко, което предстои до края на месеца. Бъдете бдителни по въпроси, свързани с пари. Ако ви поискат да сте гарант по заеми, откажете. Не давайте и пари назаем.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят може да ви поднесе доста изненади. За съжаление не всички ще са приятни. Реагирайте на ситуациите, но се старайте да не изпадате в гневни изблици. Ще сте малко импулсивни и е възможно да вземете погрешно решение. Особено внимавайте какво говорите публично на събрания или на други такива форуми.

Рак – 22.06 до 22.07
За вас се очертава един добър ден. Ще бъдете въодушевени, че можете да се справите с много неща сами, но все пак не отхвърляйте предложена помощ. Не се претоварвайте с тежка физическа работа, но малко упражнения, разходка на открито или плуване ще ви се отразят чудесно. Очакваното от вас  посещение на приятел няма да се осъществи вечерта, така че ще можете да се посветите на своите интереси.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес трябва да организирате нещата така, че в първата част на деня да свършите всичко значимо, следобеда да посветите на отдих и развлечения. Обратният вариант няма да е удачен. Планирали да се заемете с важна задача, но тя ще трябва да почака – просто друг ангажимент ще се окаже по-важен, макар и да бъде изненадващ за вас. Имате голяма необходимост да споделите някаква своя тайна, но не ви съветваме да бъдете прекалено откровени с никого.

Дева – 24.08 до 23.09
През целия ден ще се появяват нови задачи, които ще нарушат ежедневния ви ритъм на работа. Не позволявайте да ви притискат или  изнудват да поемате все нови, и нови ангажименти. Важно е да не изпадате в състояние на крайна умора, защото много трудно ще се възстановите от нея.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще бъде изпълнен с активна дейност на работното място. Няма да ви липсват и интересни и полезни контакти, нова информация, а и поводи за размисъл. Податливи сте към нови флиртове, но поне в днешния ден се откажете от такъв тип развлечения. Вечерта бъдете внимателни към думите, с които изказвате мнение за партньора си, тъй като от малко може да пламне конфликт, за който дълго ще си спомняте.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Постарайте се днес да не се занимавате с неща, които предизвикват у вас досада. Не е желателно да започвате нови начинания. Още по-нежелателно е да коментирате финансовото си положение с когото и да било. Не предприемайте дълги пътувания, тъй като това ще ви измори крайно много. Ако се налага такова пътуване, отложете го.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Толкова много задачи имате днес, че е много вероятно да не се справите. До известна степен сами сте си виновни, защото не си създавате по-правилна организация. Работата няма да избяга, но ще е по-добре да подредите по-ясно приоритетите си. Днес не е ден да си изяснявате отношенията с когото и да било.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят не е подходящ да започвате нещо ново, но трябва да довършите задачи, с които вече сте се заели. Не ги оставяйте за утре. Бъдете много внимателни, ако подписвате документи. Вечерта поканете гости, но вие не ходете, ако получите покана. Ще се чувствате комфортно само в дома си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Лесно ще се справите със служебните си задачи и ще ви остане време да помислите за себе си. Дори да ви молят да поемете част от работата на други колеги, намерете повод да откажете.  Наложително е да се разтоварите, горещините ви действат достатъчно потискащо.

Риби – 20.02 до 20.03
Повече ще се занимавате със собствените си мисли и преживявания, макар че това не е най-доброто, което можете да направите. Няма кой да работи вместо вас. Оставите ли днешните задачи  за друг момент, ще се чувствате некомфортно и ще провалите и вечерта си с мисли за работата.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68