Tyxo.bg counter
Хороскоп - 2 юни

Овен – 21.03 до 20.04
В този ден трябва да намерите време и да се погрижите както за работата си, така и за дома, за автомобила си. Бъдете сериозни и проявете внимание даже към дребните проблеми. Внимавайте при шофиране. Много е вероятно да се увлечете по високите скорости.

Телец – 21.04 до 21.05
Не бъдете излишно мнителни днес и нека не ви се привижда постоянно някаква заплаха. Тъкмо обратното - днес всички ще бъдат много приятелски  настроени към вас. Ако имате нужда от някаква битова техника, можете успешно да направите тази покупка. Даже и някой бонус ще получите. Пазете гърлото си - не пийте ледени напитки.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес няма да ви е много комфортно, защото постоянно ще искате да сте в центъра на събитията, но никой няма да ви позволи това. За вас ще е много по-добре да се приобщите към темите на разговор, да приемете, че не сте винаги център на света. Такъв подход ще ви осигури един приятен ден без напрежение. Ваша лъжа е разкрита и е възможно да загубите добър приятел.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще е добре да работите в колектив. Това ще ви донесе не само удоволствие, а и резултатите ще бъдат значими. Няма да усетите умора, въпреки че ще дадете много от себе си за общата кауза. От дамите ще има повече такива, които ще се опитат да занимават останалите само със своите проблеми, но този опит ще претърпи провал.

Лъв – 23.07 до 23.08
Много лесно днес могат да ви повлияят предприемчивите хора и с удоволствие ще се включите в някоя тяхна инициатива. Щом ви е приятно, действайте. Това може да промени първоначалните ви планове за деня, но няма за какво да съжалявате. Емоциите ви са по-важни в случая за цялостното ви състояние.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще бъдете леко нервни и ще реагирате рязко на постъпки и дела отстрана на по-млади хора. Помислете дали не сте твърде самомнителни и дали не изоставате от събитията, а това ви прави агресивни. Има опасност да развалите настроението на всички, които се намират около вас, ако навреме не се овладеете.

Везни – 24.09 до 23.10
Ако днес бъдете инициативни и дейни, ще спечелите много. Първо ще свършите много полезна работа за семейството си. Втора, ще получите признанието на близките си хора, които ще се възхитят на уменията ви и способността да действате твърде умело и бързо в различни ситуации.

Скорпион – 24.10 до 22.11
В тази събота събитията могат да се стекат така, че да задоволите страстите си към екстремни спортове или да покажете уменията си да сразявате опонентите си в спор. Ако обаче нямате настроение за подобни дейности, усамотете се и се занимавайте само с интересни за вас неща. На практика вие трябва да решите какво точно ви се прави.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес някои хора могат да ви отправят предизвикателства за състезания или работа. Не говорете много, мобилизирайте се и се увенчайте с победа. Това ще ви достави голямо удоволствие, особено ако сте типичен Стрелец. Държите се малко неадекватно към близки роднини и ги огорчавате. Не е лошо да промените поведението си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес постоянно ще се занимавате с чужди дела, но има опасност да изостане важна ваша работа. Преди да обещаете помощ, добре помислете доколко можете да се отделите от личните си задачи. Пазете гърба си от травми.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако имате възможност, днес се отдайте на любимия си спорт. Няма нещо друго, което да ви се отрази толкова добре. При положение, че сте на работа, не се занимавайте с твърде бавна работа, защото ще се изнервите неимоверно много.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес около вас ще бъде много нервно и ще съжалявате, че не сте си подредили деня по друг начин. Ако толкова не можете да понесете нервното напрежение, качвайте се на колата и направете едно кратко пътешествие. Това ще промени в положителна посока настроението ви. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68