Tyxo.bg counter
Шестнадесети лунен ден

Шестнадесетите лунни дни са спокойни, но много неща зависят от самите хора. Трябва да се запази неутралитет във всяка сфера: работното място, семейството, приятелските отношения, обществените места. С агресия и нервност нищо няма да се постигне.


Здравето е в добро състояние, но с леки физически натоварвания и здравословна храна, която да е предимно от белтъчини, плодове и зеленчуци, ще се чувствате по-комфортно. Има опасност от депресивни състояния, но с малко усилия ще се справите. Разходка сред природата, малко спорт ще окажат положително въздействие върху нервната ви система.
Денят е много подходящ да направите основно чистене в дома си, да освободите работното си място от ненужни вещи или стара ненужна документация.
Децата, които са родени през тези дни са здрави и жизнени. Добре е да ги водите на разходки сред природата, те са в изключително силна връзка с нея и черпят енергия  от такива разходки.
В любовните отношения цари спокойствие, но по-добре ще е в този лунен ден да се усамотите. Има опасност да предизвикате любимия човек с някоя неуместна дребнавост.
Сънищата се сбъдват, но не ги споделяйте.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68