Tyxo.bg counter
Хороскоп - 3 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Твърде много задачи ще ви изненадат още от сутринта, а това няма да ви е приятно. Много е възможно да не се справите с всичко, новината няма да е само ваша.  Ако решите да си мълчите, ще ви се отвори още много допълнителна работа. При положение, че сте вече в почивка, не е лошо да организирате така дейностите си, че да не се претоварвате.Телец – 21.04 до 21.05
Ще се решава важен за семейството ви проблем. Постарайте се да наклоните везните в своя полза, но не подливайте вода на останалите членове от фамилията.  Денят ще бъде много благоприятен за осъществяването на ваша идея, която ще допринесе полза за всички ваши близки. Само да не ви хрумне днес да търгувате – ще сте на загуба.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес не се отнасяйте небрежно към семейните си задължения, защото това ще стане повод за кавга още в ранни зори. Всичко, което правите, трябва да е добре обмислено и изпипано в детайли. Редно е да помислите малко повече над разпределението на семейния бюджет и да не пилеете пари излишно.

Рак – 22.06 до 22.07
Неочаквано ще намерите съмишленици за някаква щура идея. Погрижете се да не нарушавате правилата за добро поведение. Има вероятност всичко да прехвърли рамките на общоприетото. Бъдете разумни.

Лъв – 23.07 до 23.08
Прекалено заети ще сте в този ден. Има вероятност да не се справите с всички свои задачи и това да ви ядоса много. Овладейте нервите си и си спомнете, че и утре е ден. Припомнете си всички семейни празници, има вероятност да пропуснете празник на ваш близък човек.

Дева – 24.08 до 23.09
Можете да разчитате на успех във всичко, с което се заемете. Силно ще се вълнувате от материални въпроси, ще са ви нужни повече пари, обаче не взимайте  заеми. Добре ще е да планирате цялата седмица, която предстои. Внимавайте с какво се храните - податливи сте на стомашни разстройства.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес вярвайте на късмета си. Някои ваши планове ще трябва да се променят, но реагирайте според ситуацията. Денят е добър за работа на открито. Поканете и приятели да ви помогнат за осъществяване на ваша идея-мечта.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не си правете сметките без кръчмар – днес нищо няма да върви по плановете ви. Бързите ви рефлекси ще бъдат поставени на изпитание. С всичко ще се справите, ако запазите самообладание и не се ядосвате на промените, които се налагат.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Вие почти целия ден ще имате служебни ангажименти. Ще се изморите, но пък ще сте доволни от резултатите. В разговори с приятели обсъдете някои от плановете си за лятото. Ще чуете интересни новини, които могат да ви наведат на някои идеи за почивка.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не бързайте да вземате важни решения за  семейството. Действайте разумно, за да не раздразните любимия човек. Вечерта напрежението между вас  може да нарасне до голям скандал – не е желателно да допускате подобна ситуация.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е много разнообразен за вас. Нови запознанства ще ви помогнат да решите важен проблем, касаещ семейството ви. Погрижете се за здравето си, тъй като могат да се възобновят стари заболявания, ако днес не обърнете внимание на болки в гърдите  и гърлото.

Риби – 20.02 до 20.03
Трябва да реализирате точно плановете си за тази неделя. Не може всичко да се оставя на случайността. Ако не искате да поемете отговорността за нещо, заявете позицията си категорично. Недомлъвките не са желателни.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68