Tyxo.bg counter
Хороскоп - 4 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Това ще е един малко скучен за вас понеделник. Няма да съумеете да се мобилизирате напълно за работа, но и няма да сте изправени пред нищо спешно. Добре ще е да направите план за седмицата. Предстои ви среща с приятел, който ще ви поднесе интересна новина. Не бързайте да изказвате мнение и обмислете позицията си добре. Ако не знаете какво да кажете по въпроса, не казвайте нищо.

Телец – 21.04 до 21.05
Главната битка, която ще водите днес, е срещу самия себе си. Никак няма да ви се работи, всичко ще ви се струва досадно и ненужно. Истината обаче е, че ще имате отговорни задачи и е наложително да ги изпълните максимално добре. Опитайте се да намерите стимули и да се активизирате.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Всичко ще ви е по-интересно от това, което ви влиза в задълженията. Съществува обаче опасност да провалите усилията на много хора, ако не се мобилизирате и не изпълните своята част от задълженията към екипа си. Днес не се опитвайте да търгувате, нито сключвайте договори. Не лъжете приятелите си, защото те няма да ви простят това.

Рак – 22.06 до 22.07
По стечение на обстоятелствата ще ви се отдаде възможност целия ден да се размотавате и да не вършите нищо. И това не е болка за умиране, стига да не се окаже, че сте пропуснали да изпълните важни неща, които могат да ви донесат големи неприятности. Ако имате възможност, отидете да плувате днес. Това ще ви зареди с много енергия.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не забравяйте да попълните важен документ, за да не изтървете срокове, които не могат да се променят. Добре ще е да направите дарение или поне да помогнете на човек, който е в крайна нужда. Ще се почувствате успокоени и омиротворени. По-малко се занимавайте с мисли за отмъщение към човек, когото сте обявили за свои враг.

Дева – 24.08 до 23.09
Не разчитайте някой да свърши служебната ви работа - това няма да стане. Дори е възможно, ако сте в отпуск, да бъдете извикани на работното си място. Не се гневете, а приемете, че така е трябвало да стане. Мобилизирайте се и бързо свършете очакваното от вас, за да си осигурите отново спокойствие.

Везни – 24.09 до 23.10
За вас денят ще бъде изпълнен с много работа и вечерта ще бъдете буквално изтощени. И да недоволствате, нищо няма да се промени. Положителната новина е, че свършеното през този ден ще ви донесе в дългосрочен план много ползи. Ваш близък се нуждае от повече внимание. Погрижете се да го посетите и да го зарадвате.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ви ще е изпълнен с много разнообразни задачи, но не може да се каже, че всички те ще ви донесат удовлетворение и радост. Бъдете мъдри - това, което ви е досадно, го свършете много бързо, за да се успокоите, че сте се справили с проблема. Вечерта е добре да се видите с приятели и да се поотпуснете от напрежението.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Преките ви началници ще ви изненадат с една много висока оценка за вашата работа. Това ще повиши настроението ви още в ранните часове на деня. Не считайте обаче, че можете да се отпускате - трябва да се доказвате ежеминутно, ако искате към думите да се добави и по-високо възнаграждение на труда ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Много нерви ще похабите в този ден, ако не покажете на колегите си, че не трябва да се месят в работата ви. Не е нужно да повишавате тон, но дайте да се разбере, че намесата им ви пречи да се съсредоточите. Вечерта ви очакват приятни изненади отстрана на близките ви хора.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще мине в разправии за пари и неразумното им харчене. И колкото и да не ви се вярва това ще бъде проблем и на работното ви място, и в дома ви. Поне с близките си се опитайте да не влизате в спорове. Внимавайте с кръвното. Вероятни са и остри пристъпи на главоболие. Няма нищо страшно - щом намерите начин да се успокоите, всичко ще мине.

Риби – 20.02 до 20.03
Не се опитвайте да се разтоварите от служебните си задачи за сметка на други хора. Това ще ви навлече неприятности. Ако чувствате, че не можете да се справите, директно помолете за помощ. Вечерта се постарайте да си осигурите малко по-сериозна почивка, но обяснете на близките си, че не се чувствате достатъчно енергични. Помислете как се храните, защото наистина не сте в добра кондиция. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68