Tyxo.bg counter
Хороскоп - 5 юни

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник няма да се чувствате комфортно на работното си място и с много усилия ще изпълнявате задачите си. Добре ще е да ги приключите до обяд и след това да си дадете възможност за отдих. Ако сте в отпуска, позволете си малко лентяйство - нищо фатално няма да стане, ако се помотаете безцелно. Може би това е начинът да се разтоварите от стреса. Контролирайте кръвното си и избягвайте да сте навън във времето на големите горещини.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще изпаднете в сложно положение - колегите ви няма да оспорват това, което говорите, но всъщност ще си правят, каквото са си наумили. Много зле ще се почувствате от подобно отношение. Ако сте на ръководен пост, трябва да измислите начин да наложите ред и дисциплина. Бъдете категорични в изискванията си. Привечер ще се чувствате много изморени, но не прибягвайте до алкохол и медикаменти.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Няма да се реализират плановете ви за деня и за едри покупки за дома.  На практика така ще е по-добре, защото  скоро ще са ви нужни парите, които няма да похарчите днес. Колкото до провала на някои задачи, не се ядосвайте - и утре можете да свършите нещо. Възможни са проблеми по време на пътуване, но в крайна сметка ще стигнете за плануваното място, макар и със закъснение.

Рак – 22.06 до 22.07
Добре ще е да се занимавате повече със свои лични работи днес. От служебната си работа свършете само най-наложителното. След обяд не правете покупки - все нещо нередно ще има в това, което сте взели и ще трябва да преодолявате бюрократични спънки, докато се сдобиете с качествена стока.

Лъв – 23.07 до 23.08
През целия ден ще ви се струва, че някой се опитва да ограничава правата ви и личната ви свобода. Това е само във вашата глава. Никой не се занимава с вас. Прекалено сте мнителни напоследък, а днес това ще достигне своята кулминация. Постарайте се поне да не предизвиквате конфликти. Привечер ще започнете да се успокоявате.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят не е  добър за нови начинания, но е много подходящ да разберете какво не сте довършили на нужното ниво. Замислете се за това, което сте работили в понеделника и го изпипайте в детайли. Голяма е вероятността да имате недоразумения с любимия човек. И поводът е твърде познат - недостиг на пари. Може би ще преодолеете различията си, ако седнете и си поговорите откровено.

Везни – 24.09 до 23.10
Много е възможно плановете ви за безгрижен ден да се провалят. Не бързайте да се карате с когото и да било, а внимателно се осведомете за причините, наложили да поемете чужди задачи на работното си място. Може да се окаже, че има вариант, задоволяващ и вас, и шефовете ви. Бъдете много разумни по отношение на здравето си - вероятни са проблеми с бъбреците.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят няма да е лесен за вас и е възможно да претърпите поражения при всяко занимание с делова дейност. Творците също няма да се справят успешно, макар че идеите им ще бъдат блестящи. Ако искате да си спестите нервите, заемете се само със занимателни неща, с които да си убивате времето. И това е вариант да мине денят.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Внимавайте за бизнеса си. Добре вървящите дела трябва да се държат под контрол до последния момент. Не разчитайте на други хора - сами трябва да се заемете с всичко, ако искате да се поздравите с успех. Не се свързвайте делово с хора, за които не знаете почти нищо. Работете само с доверени партньори. Пазете се от физическа преумора.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес трябва да сте много внимателни: има опасност от провал на делови задачи, от травми и не на последно място - от сериозно скарване с постоянния ви партньор в любовта. И колкото и да ви се иска да укротите положението, все нещо ще създава напрежение около вас. Търпението ще ви помогне да се справите през този нелек ден.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще бъдете затруднени днес при изпълнение на служебните си ангажименти. Вие самите ще сте много напрегнати, трудно ще се съсредоточавате, а допълнително ще се ядосвате с административни трудности. Не правете от мухата слон, ако между вас и любимия човек възникнат дребни недоразумения.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще се наложи да промените типичния си ритъм на работа, защото ще ви поставят задачи, нетърпящи бавене. Мобилизирайте се максимално и докажете, че на вас може да се разчита дори в най-напрегнати моменти. За някой представители на знака, ще е буквално непоносимо да работят толкова устремно - тогава трябва да се потърси помощ. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68