Tyxo.bg counter
Хороскоп - 6 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте все недоволни от себе си и от околните днес, но всъщност сте значително уморени и това ви прави капризни. Опитайте се да се съсредоточите в работата си. Ако сте отпускар и ви е все нещо криво, значи скучаете. Намерете си някакво интересно занимание.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще мине малко безинтересно и това може да ви доведе до апатия. Вечерта ви обаче ще е вълнуваща и ще се почувствате много доволни. Обърнете сериозно внимание на здравето си, ако имате постоянно усещане за слабост и физическо безсилие. Избягвайте  алкохола въобще.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Постоянно ви дразнят отношенията с някакъв родственик, но си помислете дали и вие не сте прекалено капризни. Днес съществува реална опасност да избухне остър конфликт, ако не овладеете раздразнението си. Притискат ви финансови проблеми, а продължавате да харчите неразумно.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще бъде приятен за вас и хората, с които ще го прекарате. Радвайте се от сърце на тази хармония. Покажете всичко най-чаровно в характера си и ще се чувствате щастливи. Пазете се от хранителни отравяния.

Лъв – 23.07 до 23.08
През целия ден ще проявявате нетърпение. Опитайте се да се успокоите и бъдете философи – за всяко нещо си има време и място. Не притеснявайте околните постоянно и главното, не бъдете постоянно под напрежение. Ако имате стомашни заболявания, бъдете внимателни към храните, които приемате.

Дева – 24.08 до 23.09
Владейте се. Голям е рискът днес постоянно да влизате в конфликти, с хора, които нито са ви виновни за нещо, нито се интересуват от ставащото с вас. Не си търсете постоянно поводи за заяждане и с близките си хора – ще обтегнете безкрайно и без това охладнелите ви отношения.

Везни – 24.09 до 23.10
Не си наумявайте несъществуващи рискове днес, защото в действителност нищо не заплашва нито кариерата ви, нито личния ви живот. Прекалената мнителност не е добър съветник. Бъдете по-големи оптимисти за всичко, което става около вас.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Важно за вас ще е да бъдете в компания на оптимистично настроени хора. Не позволявайте на някого да мрънка постоянно около вас и да ви натоварва с проблеми, които по същество не са толкова сериозни, а и не ви засягат. Ако ви помоли някои за помощ, помислете дали наистина се нуждае от такава и тогава реагирайте.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ако сте достатъчно внимателни днес, ще имате много полезен ден – ще сверите информацията си по важен за вас въпрос, ще получите важни сведения. Едно ново запознанство може широко да отвори вратите на ново начинание за бизнесмените, които се занимават със строителство.

Козирог – 22.12 до 20.01
Приемайте хората около себе си такива, каквито са. Не правете опити да налагате своите принципи на околните. Ще срещнете не само съпротива. Възможно е да останете в изолация, ако не се съобразявате с колегите и близките си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко говорете за себе си и не се самоизтъквайте постоянно като голям специалист. Ако наистина сте такива, хората днес ще ви го кажат направо. Не внимавате ли в думите си, е възможно да станете за смях.

Риби – 20.02 до 20.03
Целият ден ще ви се струва, че не успявате да се справите на ниво със служебните си задачи. истината обаче е друга. Всичко ще бъде отлично свършено от вас, но сте завладени от някаква свръхвзискателност към себе си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68