Tyxo.bg counter
Хороскоп - 7 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате възможност в този четвъртък да общувате с приятни за вас хора. Това ще оправи до известна степен тягостното настроение, с което ще се събудите. Всъщност енергийният ви потенциал е нисък и по тази причина се чувствате отпаднали и апатични. До вечерта нещата ще се променят в положителна посока. Пазете се от горещините.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не бива да вземате важни решения за бизнеса, за семейството и лично за себе си. Занимавайте се с приятни за вас неща, а това, което не ви е присърце, но е наложително да свършите, приемете като нормална част от ежедневието – не може всичко да е по вкуса ви. Важно за вас ще бъде общуването с възрастен човек привечер. От него ще получите много ценен съвет.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще направите опит да промените някои неща в семейството и главно в разпределението на бюджета. Този ви експеримент може да завърши с кавга, защото вие сте човекът, който харчи недостатъчно разумно. Помислете дали не се държите твърде егоистично. Жените трябва да избягват горещините в максимална степен.

Рак – 22.06 до 22.07
Няма да се чувствате много комфортно през този ден и ще сте склонни към усамотяване. Има вероятност да не отстоявате принципите си само защото ще ви мързи да се преборите за правата си. Тогава не се сърдете на тези, които с всякакви средства защитават своето.

Лъв – 23.07 до 23.08
Имате голяма необходимост да ви подкрепят в някакво намерение. За жалост близки и колеги ще останат безучастни към вашите проблеми. Помислете дали сте били достатъчно откровени и дали гордостта не ви е попречила да заявите достатъчно ясно, че се нуждаете от разбиране и опора.

Дева – 24.08 до 23.09
До такава степен ще бъдете заети с работа, че въобще няма да обръщате внимание на някои дребнави постъпки на колегите си. Всички ще разчитат на вас. Ако почувствате, че силите ви са на привършване, не се притеснявайте да поискате по-сериозна почивка.

Везни – 24.09 до 23.10
Не мислете за работата си днес като за бреме. Каквото и да трябва да свършите в службата, правете го с желание. Важно е да докажете, че сте добър професионалист. Но ако сте вече в отпуска, насладете й се напълно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не сте в отлична емоционална и здравословна кондиция. Избягвайте всеки спор, който ви се струва излишен. А ако прецените, че е наложително да си кажете мнението, бъдете категорични и лаконични. Многото приказки ще доведат до по-големи неприятности.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Прекалена ви мнителност днес ще ви изнервя непрекъснато. Не си въобразявайте, че всички са срещу вас. Вършете си задълженията съвестно и въобще не се интересувайте кой какво мисли. И ще се уверите, че всички одобряват работата ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще свършите много работа, но накрая ще се чудите какво всъщност има налице от труда ви. Трябва да сте доволни от себе си, за да изпитате радост от свършеното. Абсолютно противопоказен ви е алкохола в този ден.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще бъдете много въодушевени да направите значителни промени в дома или офиса си. Тъкмо ще измислите какво и как да подредите, ще се наложи да се заемете с други задачи. Не се ядосвайте, няма да си забравите идеите, а могат да ви хрумнат и по-интересни. А всъщност днес не бива да вдигате тежки предмети и да се претоварвате с физическа работа, така че съдбата си знае работата.

Риби – 20.02 до 20.03
Предстоят ви недотам приятни задачи, но просто няма да имате избор. Действайте бързо и точно и ще ви остане достатъчно време за почивка. Ще се видите с колеги от други населени места и ще получите важна информация.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68