Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 юни

Овен – 21.03 до 20.04
През този петък ще имате положителни емоции, ако успеете да се настроите позитивно. Бъдете толерантни към близките си в ранните часове на деня и така ще осигурите и своето приятно настроение. Тежки физически дейности не са препоръчителни, но пълното бездействие ще е по-лош вариант. Избягвайте силните горещини.

Телец – 21.04 до 21.05
Имате силна енергия днес, само внимавайте накъде ще я насочите. Бихте могли да сте много позитивни, мили и приятни за околните, но е възможно да се превърнете в големи досадници. Леки физически дейности в дома, спортни занимания ще оползотворят част от енергията ви. Не се усамотявайте – това ще ви подтикне към тягостни мисли.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не можете днес да избягате от себе си и от противоречивите си настроения. Ще бъдете ту значително раздразнителни, ту прекалено весели и напористи. Сами си причинявате главоболия, като не можете да вземете решения по някои въпроси и се раздвоявате. Планирате твърде далечни събития и мислите твърде много за пари.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят обещава да е приятен и интересен, ако съумеете да се справите с капризите си. Ще имате много интересни идеи, но все пак се сетете, че не всичко, което човек мечтае, може да се осъществи. Ще се видите със стари познати, но не им доверявайте романтичните си преживявания.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще бъдете с много силна духовна енергия, използвайте я да усвоите знания, да осмислите сложна информация, да планирате някои важни неща. Работете предимно до обяд, а следобеда посветете на разходки, среща с приятели, спорт. Не бъдете прекалено критични към близките си, отминете някои дребни техни несполуки.

Дева – 24.08 до 23.09
Спомнете си още от сутринта, че не всеки ден трябва да сте отдадени изцяло на служебните си задължения. Карайте  я по полека. Имате нужда да се поразтоварите, но не бездействайте напълно и не се усамотявайте.

Везни – 24.09 до 23.10
За вас днес ще важи поговорката „Денят се познава от сутринта.” Настройте се позитивно, не допускайте тягостни мисли и ще прекарате един хубав ден. Хората на изкуството ще имат много интересни хрумвания, не бива да ги отминават. Те ще им донесат бъдещо признание. Петъчната вечер ще ви донесе още по-приятни емоции.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е твърде натоварен за вас с много разнообразни задачи. Вероятно ще изпитате и досада от някои занимания, но това пък не ви е за първи път. Ще се справите, даже ще останете доволни от някои неочаквани постижения.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят няма да е много разнообразен за вас, макар че ще имате значително сериозна работа. Ще са ви нужни повече рутинни умения. Независимо от голямата си ангажираност, бъдете добронамерени и не критикувайте всички. Не отстъпвайте и от решения, които сте обмислили добре и за които сте сигурни, че са правилни.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще имате значително силна енергия, но внимавайте да не ви обхване желание да кръшкате. Бъдете по-сдържани към околните, защото може да чуете значително негативни оценки за себе си. Пазете се от хранителни отравяния.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще изпадате днес в много противоречиви настроения – от голямо въодушевление до самосъжаление и песимизъм. Затова си осигурете интересни занимания, излезте сред природата, общувайте с весели и енергични хора. Денят няма да е благоприятен за делови и сериозни занимания, няма да успеете да се съсредоточите.

Риби – 20.02 до 20.03
Настроени сте много мечтателно, но ще ви се наложи да се завърнете към реалността, защото имате някои неотложни задачи. Свършете ги в часовете до обяд, а следобед я карайте по-спокойно. Не е желателно да се излагате на силно слънце. Припомнете си семейните празници, за да не се чувствате после виновни пред някой роднина, че сте го забравили.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68