Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е подходящ за изпълнение на всички ваши намерения. Особено благоприятен е за финансови начинания, сделки, преговори. Бъдете достатъчно инициативни и ще се радвате на значителни приходи. Ако ви предложат помощ, не я отказвайте, но и не споделяйте тайните си оръжия пред финансови конкуренти. В любовта също ви очакват големи радости.

Телец – 21.04 до 21.05
Ще бъдете много енергични, но и разсеяни. Поради прибързаност е възможно да допуснете грешки в служебната си работа. Ако се появят усложнения, не се гневете, а търпеливо обмислете къде сте сгрешили. Вслушвайте се и в интуицията си, но не й се доверявайте на 100%. Възможни са семейни недоразумения заради финансови въпроси. Не бъдете крайно егоистични в това отношение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Заели сте твърде егоистична позиция в отношенията си с близките и приятелите, но това няма да ви донесе нищо добро. Редно е да преосмислите поведението си и да промените нещата. Не правете далечни планове, а помислете как да се справите с настоящите си проблеми. Погрижете се за здравето си и не подценявайте привидно дребните неразположения.

Рак – 22.06 до 22.07
Не си позволявайте твърде много капризи, защото е вероятно околните да не ви изтърпят. Не критикувайте всички, не се сърдете безпричинно. Не правете планове, за които предварително сте наясно, че няма да се сбъднат. Само ще се ядосвате на себе си. В любовния ви живот се очертават усложнения по ваша вина. Помислете как да изкупите своя грешка пред постоянния си партньор.

Лъв – 23.07 до 23.08
За вас това ще бъде един значително труден ден. Ще трябва да се справите с много дребни обстоятелства, ще се наложи да се преборите за някои свои права. Много вероятно е да влезете в остри конфликти с непознати и приятели. Бъдете по-търпеливи, но бранете правата си. Не се заемайте с нови бизнес начинания. При пътуване бъдете много внимателни.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще е напрегнат, но успешен. Ново запознанство ще ви донесе голяма полза от делови характер, а едновременно с това и приятни емоции. Днес не търсете пари назаем, но и не давайте заеми. Вечерта си уредете среща с добри приятели и ще научите много важна информация. Дължите обяснения на интимния си партньор за своя постъпка, не го отлагайте.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят е подходящ да се заемете с ремонтна дейност в дома си или да пазарувате мебели, домашна техника. Въобще е ден за решаване на битови проблеми. Вечерта организирайте нещо, с което да изненадате любимия човек и ще изживеете голяма радост заедно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят е благоприятен за вас във всяко отношение. Интуицията ви ще бъде много изострена и лесно ще се справяте с всичко. Не бъдете горделиви и високомерни днес, помагайте на приятелите си, ако ви помолят за нещо. Предстои ви среща със стар приятел, но не споделяйте с него нищо за личния си живот.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес не се занимавайте със служебни дела, отдайте се на размисли и отдих. При необходимост да свършите нещо важно, бъдете много бдителни и проверявайте всичко сами. Не са желателни нови запознанства – ще останете силно разочаровани. Пазете се от хора, които са болни от заразни болести.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят може да ви поднесе изненади, но внимателно обмисляйте как да постъпите в новите ситуации. Не бързайте да реагирате, вероятни са големи грешки. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място. Вечерта ви предстои сериозен разговор с близките хора по финансови проблеми. Занемарили сте някои свои задължение в семейството и ще трябва да обяснявате защо.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е благоприятен и едновременно с това спокоен. Ще се срещнете с добри приятели, ще преживеете приятни моменти с тях. В семейството също цари хармония и разбирателство. Ще получите новина от чужбина, която ще ви достави голяма радост.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е значително противоречив за вас. Настроенията ви ще се менят почти през целия ден, защото емоционалната ви енергия е твърде силна. Не реагирайте спонтанно, обмисляйте думите си. Намерете време да се разходите сред природата. Имате нужда от малко уединение, но не прекалявайте с усамотението – възможно е да изпаднете в депресия.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68