Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще бъде твърде интересен, ако предприемете пътуване с близките си. Ще се разтоварите от ежедневието и ще се заредите с много приятни емоции. Ако обаче сте на работа, чака ви голяма досада.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не е препоръчително да се занимавате с никаква служебна работа. Имате голяма нужда да се разтоварите от ангажименти, свързани с ежедневната ви работа. Направете всичко възможно да си осигурите един спокоен ден и да се занимавате само с това, което ви е приятно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Колкото и да не ви се иска, ще работите днес. Сами сте си виновни, че сте поели ангажименти срещу допълнително заплащане. Кога ще разберете, че парите никога няма да ви стигнат, просто защото веднага им намирате място. А имате необходимост от една истинска почивка.

Рак – 22.06 до 22.07
Бъдете добрички днес и не изкарвайте от емоционално равновесие близките си.  На всичкото отгоре ще ви се струва, че всички са против вас. Истината е, че сте прекалено капризни и чувствителни в този неделен ден. Само сред природата ще намерите емоционалния баланс – поне за 2-3 часа излезте от дома си дори и да сте сами.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не ви ли се струва, че твърде много мислите за миналото, осъждате се, анализирате. Бъдете по-големи оптимисти в днешния ден и се занимавайте с бъдещите си планове. Имате важен ангажимент – да не го пропуснете от разсеяност. Пазете се от горещините и сведете употребата на алкохол до минимум.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят няма да предполага за вас голяма активност в каквото и да е. Малко ще сте мързеливи, ще ви се иска да бъдете оставени на спокойствие и да не ви занимават с нищо. Ако е така, кажете го директно на близките си и помолете да в оставят на мира. Иначе можете да се окажете в центъра на скандал.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще кипите от енергия в сутрешните часове, но пък няма да намерите с кого да осъществите намеренията си за спортуване. Можете и сами да се занимавате или да отложите тренировките и разходките за следобеда, когато ще си намерите компания. Проявете тактичност към тези, които не искат да се приобщят към вашите намерения, за да не изостряте семейните отношения.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес не се занимавайте с неща, които предизвикват чувство на досада у вас. Дайте си малко свобода на действията. Правете само това, което ви е приятно. Добре ще е да отидете на гости на възрастен свой роднина – ще научите новини, който няма да ви развълнуват много, но ще са ви полезни. Ако имате слънчева алергия, се пазете много от горещините.

Стрелец – 23.11 до 21.12
В днешния ден е добре да се занимавате само с личните си интереси и да подредите някои свои планове по-внимателно. Намерете време да излезете сред природата. Така ще си починете най-добре и ще се възстановите от изминалата седмица.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще се радвате на посещение от свои близки хора, които ще ви разкажат твърде интересни за вас неща. Бъдете по-оптимистични и не предвиждайте все най-лошото. Около вас всичко се подрежда положително, а вие се тревожите.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не стойте в дома си. Движете се – по магазините, на гости, сред природата. Иначе ще се настроите твърде тъжно и е възможно да изпаднете в странни настроения. Внимавайте какво точно ядете.

Риби – 20.02 до 20.03
Време е да посетите свои приятели, на които отдавна обещавате гостуване. А и едно пътуване ще ви се отрази много положително. Вечерта обмислете добре плановете си за понеделника – възможно е да се наложи значителна промяна.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68