Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Вашият понеделник  ще бъде значително лек, но много от заплануваните неща ще се провалят поради липса на достатъчно воля от ваша страна. Свършете най-неотложното, а за другото не съжалявайте, имате нужда и да се поотпуснете малко. Днес сте склонни към размисли и философстване, само не досаждайте на околните. Събирайте информация от разговорите, но не я приемайте за абсолютно вярна. Когато му дойде времето, проверявайте всичко лично.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще ви е трудно да сдържате нервите си. Старайте се да се владеете. Намерете си занимание, което да ангажира цялото ви внимание.
Избягвайте да контакти с хора, които ви дразнят с поведението си. Не пътувайте далече, ако това не се налага. Бъдете по-близо до дома си, за да се усамотите, ако усетите свръхнапрежение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще се чувствате в лоша кондиция, без да имате причини за това. Внимавайте какво говорите и не проявявайте капризи. Можете да се занимавате с четене, с творчески дейности, със спорт. Избягвайте дейности, свързани с математически изчисления и анализ на факти. Тежка физическа работа също не е препоръчителна. Не давайте пари назаем, но изплатете своите дългове.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще сте настроени за работа. Енергията ви е значително силна, имате желание да осъществите много от плановете си, но нещата няма да се подредят точно според тях. Свършете по-важното. Днес ви очакват нови запознанства, но не се доверявайте на всичко чуто от хората. Голяма част от научената информация няма да е достоверна.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят може да ви донесе приятни преживявания в личен план, но трябва да преодолеете своята мнителност. Прекарайте повече часове с близките си, забавлявайте се, пътувайте, но не влизайте в конфликти с други шофьори по пътищата. Бъдете внимателни спрямо нови запознанства. Не приемайте на доверие всичко чуто, много хора си измислят и сами си вярват. В тази насока подозрителността ви може да ви е полезна, но не я показвайте открито.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще бъдете в странно настроение днес, но се опитайте да не показвате силната си подозрителност към близките си хора. Вие си въобразявате, че те се опитват да ви мамят и крият важни неща от вас. Пазете се от дребнави разправии, вършете си плануваните задачи и помагайте в семейните задължения. Избягвайте днес да общувате с непознати. Не посещавайте места, на които се събират много хора.

Везни – 24.09 до 23.10
Опитайте се през този ден да подредите мислите си и да възстановите доброто си отношение към всички. Не вярвайте на всичко чуто по ваш адрес и не проявявайте мнителност. Никакви кроежи за отмъщение – това ще бъде най-глупавото нещо. Не си давайте много зор по отношение на служебните задачи, защото няма да свършите всичко, колкото и да ви се иска.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ако днес си спомните колко добре можете да се самонавивате, ще прочистите главата си от тягостни мисли. Нямате причини за песимизъм. Настройте се позитивно и си вършете работата, макар че не всичко планувано ще доведете докрай. Не давайте пари назаем днес. Най-добре ще се чувстват тези, които са вече в лятна отпуска.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще имате много задачи днес, но сами сте си ги планирали и няма на кого да се сърдите, че сте натоварени значително. Емоционалната ви енергия ще е много силна, но има вероятност тя да ви подведе и станете прекалено мнителни. Не проявявайте дребнавост и не изричайте всичко, което си мислите.
Вечерта бъдете с близките си и се занимавайте само с неща, които са ви приятни.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не говорете днес всичко, което ви дойде на ума. Това ще стане причина за семейни недоразумения. По-добре ще е да си вършите работата тихомълком, а ако нещо много ви дразни, да излезете на разходка или да се усамотите някак. Заемете се с четене или друга духовна дейност. Днес не е ден за изясняване на отношения. Ако не е наложително, не пътувайте.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще е добре да се посветите на размисли. Направете си плановете за седмицата, помислете как най-качествено и лесно да изпълните и някои неотложни ангажименти.  Не давайте пари назаем днес.

Риби – 20.02 до 20.03
През целия ден няма да ви е комфортно, но причината за това си е у вас. Прекалено чувствителни сте. Добре ще е да си намерите значимо занимание, което да ви ангажира и да ви предпази от собствената ви мнителност. Излезте и на разходка вечерта. Вижте се с приятели.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68