Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Днес  ще е един интересен за вас ден по отношение на деловата ви работа. Макар и да започнете деня без особен интерес, постепенно ще се увлечете от заниманията си и ще се постараете да докажете дори на себе си, че трудностите не ви плашат. Ще се почувствате твърде изморени от работата си, но и доволни от уменията си да се справяте с предизвикателствата. Контролирайте кръвното си.

Телец – 21.04 до 21.05
Погрижете се още от сутринта да покажете, че няма да позволите на никого да разруши репутацията ви на професионалист в областта, в която се изявявате. Няма да е лесно да направите това, без да повишавате тон, но се опитайте да действате точно така. Ако запазите самообладание, ще спечелите много повече, а и няма да развалите своето настроение.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако не се чувствате готови да изпълните определени делови ангажименти, просто не се захващайте с тях. В интерес на истината няма да сте в отлична кондиция и е възможно да направите опит за по-бързо приключване с твърде важни задачи, а това ще се окаже грешка. Ограничете алкохола и цигарите - очертават се проблеми с дихателните органи.

Рак – 22.06 до 22.07
В този ден няма да ви е до работа и това може да ви настрои агресивно. От вас зависи дали откровено да заявите, че не се чувствате готови да поемете определена задача, или да започнете изпълнението й с нежелание. Преценете добре дали и работните часове ще ви стигнат, защото каквото започнете в този ден, трябва да го приключите до края на работното време.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще бъдете безпричинно агресивни към околните и е време да си направите сметка дали не губите приятели само защото не контролирате поведението си напоследък. Добре помислете дали не се нуждаете от сериозна почивка и ако още не сте в летен отпуск, поне се разтоварете от тежки за вас ангажименти.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес е възможно почти през целия ден да влизате в дребнави конфликти с близките си. Имайте предвид, че вие ще сте значително агресивни и не търсете постоянно вина в другите. За вас ще е по-добре да си осигурите известно уединение, особено ако имате работа, която изисква по-голямо съсредоточаване.

Везни – 24.09 до 23.10
Не очаквайте значими събития днес нито на работното си място, нито в дома си. Можете да си позволите малко повече свобода и да отдъхнете в  следобедните часове. Не е желателно да се излагате на силно слънце, независимо дали сте в отпуска или сте на работа. Стойте на хладно и контролирайте кръвното си налягане.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще се наложи да покажете, че не сте човек, когото могат да манипулират по какъвто и да било начин. Ако удържите позициите си, без да повишавате тон, ще спечелите много. Имате финансови затруднения и това ви тревожи, но така или иначе пари няма да получите в близките 2-3 дни и ще се наложи да направите по-сериозни икономии.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще ви е напрегнато от много работа, но от друга страна ще сте с много голяма работоспособност и няма да се изморите. Не се включвайте в никакви конфликтни ситуации и по никакъв повод. Дори да засягат вас някои подробности, направете се на неразбрали. Вечерта отидете на дълга разходка.

Козирог – 22.12 до 20.01
С поведението си ще предизвикате околните да коментират постъпките ви. Не се надявайте всички да са на ваша страна. Това не значи да променяте мнението си и да сервилничите на някого. Вечерта останете в дома си, но не е добре да се усамотявате. Има време да премислите станалото, дайте си няколко дни.

Водолей – 21.01 до 19.02
Вероятно няма да се осъществи делова среща, уговорена отдавна. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и така ще си спестите едно напрежение и малко време.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е благоприятен за вашата делова дейност. Бъдете решителни, излагайте точно идеите си. Ако търсите предизвикателство - помислете по-сериозно върху намекнато предложение за съдружие или участие в нов проект. Избягвайте горещините и сведете до минимум алкохола.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68