Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и отдих. Вашите идеи ще бъдат посрещнати с възхищение от колегите ви. На този ден можете да планирате, да водите преговори, да сключвате сделки. Пътуванията ще са успешни, ще създадете полезни контакти. Финансовото ви положение ще се подобри значително. Ще получите неочаквано допълнителни пари. Бъдете мили тази вечер с любимия човек и ще се насладите на любовта му.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е успешен, ако преодолеете раздразнението си още в ранните часове. Опитайте се да общувате само с позитивно настроени хора. Не се заплитайте в конфликти между колеги. Днес бъдете пестеливи и не купувайте излишни неща. Трябва да се потрудите, за да възстановите хармонията в дома си. Постоянният ви партньор очаква вие да направите първата крачка към помирение, след като вече сте нарушили спокойствието помежду ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е успешен във всяко отношение. Можете да се разрешите сложни въпроси в бизнеса си, да стартирате нов проект. Пътуванията ще са много приятни, но не тръгвайте, без да се обадите на близките си. Не допускайте да ви въвлекат в спорове за политика. Само ще се окажете в конфузна ситуация. Не пилейте пари днес, ще са ви нужни в близките дни. Вечерта се отдайте на приятни занимания с близки хора.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес можете да постигнете много професионални и лични успехи, но трябва да внимавате пред кого какво говорите. Не коментирайте служебни проблеми пред непознати. За да укрепите връзката с любимия човек, трябва да се потрудите. Признайте си и грешките, които сте допуснали напоследък. Само с откровеност можете да възстановите хармонията. Пазете очите си от преумора.

Лъв – 23.07 до 23.08
Възможно е да се заплете в сложна интрига на работното си място. Не нарушавайте установения ред, не коментирайте решения на началниците. Вършете си отговорно работата, оценяват ви. Внимавайте при подписване на документи за заеми, за договори и продажби на личен имот. Ще ви предложат оферта за почивка на море, но добре проучете базата. Останете в дома си вечерта и си починете добре.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят предполага спокойна и продуктивна работа, възможност за решаване на важни проблеми. Не позволявайте да ви губят времето с празни приказки. Избягвайте днес шумни места, посещавайте по-тихи заведения. Опитвате се да възстановите старо и позабравено приятелство, но това няма да ви се отдаде, поне днес. Пазете очите си от преумора и инфекции.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е добър за хората, които се занимават с финанси и по-точни науки. Творческите личности ще бъдат значително разсеяни. Нарастващото напрежение между вас и роднини тази вечер може да избухне в скандал. По-малко говорете, позовавайте се само на сигурна информация. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Подценявате здравето си и днес са възможни обостряния на стари заболявания. Много рискове крият за вас жилещите насекоми.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес трябва да внимавате какво говорите и въобще не се поддавайте на чуждата агресия. Вършете си работата самостоятелно и не позволявайте на никого да ви се меси. Обмислете какви финансови разходи ви предстоят и не пилейте пари за излишни неща. Вечерта останете в дома си и решете някои лични проблеми. Планирайте дейностите си през следващите дни, които ще стават все по-натоварени. Не прекалявайте с пиенето на студена вода, а газираното забравете.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ви дава възможности за успешни делови срещи, преговори. Имайте предвид, че днес можете да покажете големите си знания и умения в много сфери и да извлечете от това полза за кариерата си. Не се занимавайте с клюки и не влизайте в конфликти с колеги, които не си вършат работа. Има си началници за това. Контролирайте внимателно разходите си. Не пилейте излишно пари за прищевките си. Пазете се от жилещи насекоми.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не се замесвайте в политически спорове днес. Това може да ви навлече неприятности на работното място, а имате много отговорни задачи и ви е нужно спокойствие. Ако се налага да водите преговори, бъдете много внимателни. Има вероятност да се подведете. Каните се да пътувате – прегледайте добре документацията си. Привечер са възможни пререкания с органите на пътна полиция.

Водолей – 21.01 до 19.02
Този ден ще бъде много успешна от гледна точка на личния ви живот и развитието на една романтична връзка. Ще създадете нови полезни запознанства и благодарение на тях ще получите достъп до влиятелни хора. Внимавайте с документацията, която подписвате в службата си. В любовния ви живот цари спокойствие, но вие сте настроени заядливо спрямо партньора си и е много вероятно да създадете тази вечер условия за конфликт. Сдържайте емоциите си. Внимавайте с какво се храните. Има вероятност от стомашни проблеми.

Риби – 20.02 до 20.03
Един добър ден за тези, които са планирали промени в личен и професионален план. Днес можете докажете професионалните си качества и да получите повишение в служебната йерархия. От вас ще се изисква да реагирате бързо и да вземате важни решения. Ще се справите блестящо. Съществува вероятност от конфликти с роднини. Не бъдете груби към по-възрастните. Всичко може да се разреши и без обиди. Опасни за вас са непознати плажове и места за плуване - ако сте край морето, бъдете много разумни.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68