Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за юли 2018

Юли месец на 2018 година ще е значително благодатен за вас, представители на знака Овен. Предстоят ви много разнообразни дни, ще имате достатъчно физически сили и преди всичко творческо вдъхновение. Ако сте в отпуска, починете си, но намерете време да се заемете с устройството на дома си. Ще имате великолепни идеи и най-вече желание да ги осъществите. Можете да се радвате и на разбиране и подкрепа отстрана на близките си.
На деловия фронт също ви очакват успехи. Само в последната декада на месеца не си позволявайте да вземате хазартни решения, нито пък да участвате в хазартни игри. Опитайте се да върнете дълговете си към всички, а ако това не ви се отдаде напълно, поне върнете значими части от задълженията си.
Не влагайте нови средства в бизнеса си. По-добре ще бъде да ги съхраните за есенните месеци или да се изплатите към кредитори. Независимо, че периодът не е удачен за нови инвестиции, деловите ви проекти ще вървят добре, ако държите нещата под контрол и не се поддавате на авантюризъм.
В отношенията си с интимния партньор бъдете много коректни. Има тенденция мъжете от зодията да станат неоправдано ревниви и постоянно да предизвикват разправии в дома си. Всичко това може да доведе до неприятности с любимия човек. Сдържайте гнева и дребнавостта си. Обърнете повече внимание на децата си, подкрепете ги, ако помолят за финансова помощ.
Самотните представители на знака биха могли да очакват интересни запознанства, но те няма да се развият в дълга и сериозна връзка.
През месеца се пазете от простуда на гърлото и не подценявайте здравето си.
Съществува опасност и за физически травми на гръбнака, особено при мъжете, който упражняват тежък физически труд или провеждат тренировки с големи тежести. Не допускайте нехайно отношение към първите симптоми на подобни явления и спешно потърсете медицинска помощ, особено ако имате някакви хронични заболявания. Не е изключено травмата да доведе до по-сложни ситуации.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68