Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за юли 2018

През юли на тази година вие, представители на зодия Телец, няма да имате възможност да почивате достатъчно, тъй като ще имате твърде много делови и домашни задачи. Всъщност навярно така сами сте си организирали месеца, така че няма на кого да се сърдите. И нещо важно – по-малко говорете за плановете си и тяхната реализация. Бъбривостта може да ви донесе неприятности. Ще се наложи да свършите много неща предсрочно, което ще ви наложи едно значително темпо на действие. Добре би било да не прибързвате, колкото и да ви притискат началници или делови партньори. За вас няма да е полезно да понасяте големи натоварвания. Поне домашните си задължения разпределете така, че да си осигурите достатъчно отдих. Отдаде ли ви се възможност да излезете в отпуска, не се колебайте и веднага се възползвайте от нея.
През месеца финансовото ви положение ще е стабилно и даже има голяма вероятност да получите значителни допълнителни приходи. Не бързайте да пропилявате всичко. И не показвайте на всички подобреното си материално състояние.
Хората на изкуството буквално трябва да си дадат почивка, независимо че това няма да е лесно. В противен случай ще похабят много нерви, че делата им не вървят според очакванията им, ще влязат в остри конфликти с по-висшестоящи, а ефектът пак няма да е голям.
Колкото и да е неприятно, трябва да знаете, че в отношенията с роднините и интимния партньор ще трябва да преодолеете доста неприятности. Обречени сте да ви мърморят постоянно, да недоволстват от вас, да ви укоряват за какво ли не. Опитайте се да не реагирате с гняв, тъй като това само ще усложни ситуациите. Втората половина на месеца ще бъде по-спокойна, особено ако приключите дотогава с ремонтните дейности в дома си. Не се противопоставяйте на децата си непрекъснато – и това ще е един от поводите за кавги в семейството ви.
За самотните Телци краят на месеца ще бъде благоприятен и ще имат възможност да осъществят нови и интересни контакти, от които би могло да се очаква и нещо по-сериозно.
По отношение на здравето си трябва да спазвате няколко златни правила: пазете се от простуда на дихателните пътища; не преяждайте често (даже никак) и избягвайте силните горещини. Ако ще ходите на почивка, изберете място, където да не се излагате на високи температури – планината ще е по-подходяща за вас от морските курорти.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68