Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да останете доволни днес от работата си, защото много от плановете ви ще претърпят изменения, трудно ще се справяте със задачите си, а и все някой ще се опитва да ви дава съвети. Владейте нервите си и не влизайте в конфликти. Опитайте се да организирате нещата така, че да работите повече самостоятелно върху най-важните си задачи. Вечерта останете в дома си. Не посещавайте шумни места – има вероятност да се ядосате допълнително.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е малко труден в делови план, но вие ще се справите. Проявете упоритост и не отстъпвайте от решенията си. Най-трудно ще се преборите с бюрокрацията на чиновниците, но трябва да спазвате всички наредби и закони. Не е ден за приятелски сбирки и за делови срещи. Избягвайте и да пътувате на далечни разстояния.  Вечерта се усамотете и си починете в дома си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ви очакват твърде досадни задачи, но трябва да се мобилизирате и да ги изпълните. Те не търпят отлагане. По-успешна ще е работата в екип, но трябва да владеете нервите си и да не критикувате никого. Интересна новина ще предизвика положителни емоции, но не бързайте да проявявате любопитство. Близките ви ще ви съобщят всичко, каквото трябва и когато трябва. Ако проявите излишна настойчивост, може и да обидите някого.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще имате много интересни преживявания днес по отношение на служебните си изяви. Нееднократно ще докажете на колегите си, че сте отличен професионалист, когато ви дойде музата. Много  от решенията ви ще са блестящи и ще помогнат на екипа да изпълни сложни задачи. В любовния ви живот се очертават романтични моменти, но не проявявайте капризи. Доброто настроение зависи и от вас тази вечер. Особено положително ще ви се отрази вечеря сред природата.

Лъв – 23.07 до 23.08
Работете по-активно днес независимо от лекото напрежение, което ще ви обхване в сутрешните часове на деня. Работата ще ви помогне да се стабилизирате в емоционален план. Не отказвайте помощ от колегите си, но вие трябва да контролирате всичко. По обяд ви предстои много важна среща, а следобед вече можете да разпуснете. Не давайте  пари назаем и уредете свой дълг към възрастен роднина. Контролирайте кръвното си.

Дева – 24.08 до 23.09
Малко изнервени ще бъдете още от сутринта и това може да се отрази на работата ви. Имате неотложни делови срещи, важни ангажименти и не на последно място – среща с любимия човек. Постарайте се да овладеете напрежението си, за да действате успешно а всички фронтове. Вечерта е вероятно да изпуснете нервите си и да предизвикате скандал в дома си, но ако проявите търпение – всичко ще се размине само с малко мърморене. Вие владеете ситуацията.

Везни – 24.09 до 23.10
Не проявявайте агресия още от сутринта в дома си. Близките ви трудно ще простят един ранен скандал, а вие ще бъдете под напрежение целия ден. Налага се да осъществите уморителни делови контакти и е вероятно да не успеете да се съсредоточите напълно. Трябва спешно да уредите някои проблеми около лятната почивка на семейството си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще се наложи да действате решително и безкомпромисно. Обстоятелствата ще изискват от вас да вземате решения, да търсите информация и да общувате с много хора. Ще се справите успешно с всичко. Не допускайте чуждо влияние. Не вземайте пари назаем днес. Вие също не давайте заеми. Покажете на близките си, че няма да се поддадете на някои техни манипулации по отношение на важен семеен проблем.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е много наситен с преживявания и задачи от различно естество. Вероятно е да се изнервите в моменти, когато колегите около вас не успяват да си свършат работата и ви бавят. Делова среща няма да даде желаните резултати, но не се отказвайте от намеренията си. Потърсете други варианти за изпълнение на плановете си. Ще научите твърде приятна новина, засягаща бизнеса ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Няма да ви е лесно през този ден да се справите със служебните си задължения. Все нещо ще се обърква, но вие нямате вина за това. Не се отказвайте да преследвате целите си. Помислете по-сериозно къде да заведете семейството за няколко дни на почивка. Идете лично и проучете интересни предложения - днес може и да извадите късмет за нещо изгодно.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще имате сериозни спречквания на служебното си място. Единственото, което можете да направите е да не наливате масло в огъня. Премълчавайте, когато това не касае пряката ви работа, която и без това е много. По обяд напрежението ще спадне и тогава можете да коментирате с колегите си някои неудачи. Бъдете добронамерени и не си търсете поводи да се самоизтъкнете.

Риби – 20.02 до 20.03
През този ден ви очаква изобилие от приятни и неприятни емоции. Хубавото е, че в личния ви живот всичко е хармонично и спокойно. На работното място ще ви се струпат непредвидени ангажименти, а колегите ви често ще изискват от вас да вършите част от тяхната работа. Мобилизирайте се и ще се справите. Цената ще е висока – много умора. Вечерта се разходете на чист въздух с близките си хора и се забавлявайте.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68