Tyxo.bg counter
Близнаци - хороскоп за юли 2018

За вас, Близнаци, месец юли на 2018-та ще е спокоен по отношение на деловите ви занимания. Не се опитвайте да започнете нови проекти, а просто спокойно довършете всичко, което сте започнали. Ако имате възможност, излезте в по-дълга отпуска. Ако сте принудени да останете на работа, не се напрягайте, когато ситуациите не зависят от вас. Работете според обстоятелствата, нека те определят темпото. Излишно бързане и нервничене няма да помогнат. Дори да ви е скучно на работното място, не правете опити да накарате колегите си да ускорят темповете. Това ще ви създаде само неприятни поводи за кавги и излишни реплики с останалите.
За хората, които се занимават с частен бизнес, по-благоприятна ще е втората половина на месеца, но пак не бива да очаквате кой знае какви успехи.
Финансовото ви положение ще е стабилно, но трябва да разчитате основно на редовните си приходи. Пари няма да се появят от нищо друго.
Не пропускайте да плащате редовно консумативите си, не вземайте заеми, но и не давайте заеми. Постарайте се да разпределите средствата си разумно, за да изкарате месеца спокойно и в тази насока.
За необвързаните Близнаци месецът може да се окаже знаменателен  в сферата на любовта. Много е вероятно едно ново запознанство да прерасне в сериозна и много щастлива връзка.
Тези, които имат постоянен партньор, ще се радват на стабилност и хармония в отношенията си.
Ще ви създават грижи по-възрастни роднини, които ще имат нужда от помощ заради влошено здравословно състояние. Помагайте им от сърце.
През първата половина на месеца пазете от простуда дихателните пътища. Не се поддавайте на желанието си да пиете студени напитки, особено газирани.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68