Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 юни

Овен – 21.03 до 20.04
През този ден трябва да сте много внимателни спрямо хора, които ще се опитат да ви пречат. Не допускайте никой да ви се меси в служебните и личните дела. Дори и да се обиди някой, не отстъпвайте от решенията си. Не полагайте начало на нови проекти, но се опитайте да довършите започнатото през седмицата. Опасни за вас са горещините, така че не ги подценявайте, както обикновено правите.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще сте настроени за почивка и това е едно добро решение за прекарване на деня. Прекалено ще се ангажирате емоционално с всичко ставащо около вас, но ще е по-добре да не реагирате на дребнави подмятания и реплики. Не излизайте навън в горещите часове на деня.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Осигурете си през днешния ден много сериозна почивка. Имате наложителна нужда от нея. Бъдете внимателни пред кого какво говорите, защото някои хора са настроени срещу вас заради ваши оценки спрямо тях. Днес намерете време да прекарате поне час-два сред природата.

Рак – 22.06 до 22.07
Постарайте се днес да се обградите само с добронамерени хора. Не е желателно да започвате нови начинания. Още по-нежелателно е да коментирате финансовото си положение с когото и да било. Днес е добре да посетите SPA център и да се погрижите за себе си. Плувайте, вземете сауна, забавлявайте се.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете много въодушевени целия ден, но ще се захващате с много дейности, без да довеждате нищо докрай. Обхванати сте от стремеж да творите, да размествате и пренареждате обстановката в дома си, в градината; книгите в библиотеката. Накрая можете  да се окажете в един пълен хаос, но може би това е вашият начин да си починете.

Дева – 24.08 до 23.09
Днешният ден ще бъде добър за вас, ако разпределите правилно времето си. Не се заемайте с много задачи и не се опитвайте да угодите на всички. Погрижете се за своята почивка, свършете само най-важната си работа. Каквото трябва, направете до обяд. Следобедните часове посветете на приятни занимания: разходка, среща с приятели, но не се излагайте на силно слънце.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще ви донесе разнообразни преживявания. Сами не сте наясно какво точно искате – спокойна домашна почивка или динамични преживявания извън дома. Сексуалната ви енергия е силна, търсите флиртове, но внимавайте докъде ще стигнете. Възможни са неприятности с постоянния партньор поради вашата неангажираност с домашните проблеми.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще премине спокойно, ако избягвате контакти с непознати хора. Има опасност да ви измамят. Не започвайте нови начинания днес, но довършете някои задачи, които сте занемарили. Подредете дома си, но не правете големи промени.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Толкова много задачи имате днес, че никак няма да ви е до почивка. Все пак намерете няколко часа да се разтоварите. Работата няма да избяга, а и това, което вие трябва да свършите, друг не може да го направи. Днес не е ден да си изяснявате позициите с никого. Отложете това за друго време.

Козирог – 22.12 до 20.01
След натоварената седмица, днес ще се чувствате малко изморени, но можете да компенсирате това. Не се заемайте със служебна работа, оставете настрани всички делови ангажименти. Почивката днес ще ви се отрази положително за много дни напред. Развличайте се както ви харесва. Не допускайте непознати хора близо до себе си, движете се само в компания на изпитани приятели.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ви ще мине добре, ако не планувате много работа, а повече развлечения. Имате достатъчно енергия да свършите най-неотложните си задачи, да спортувате и най-важното – да отделите време за себе си и любимия човек.  Не пийте алкохол, особено в обедните часове на деня.

Риби – 20.02 до 20.03
През днешния ден ще сте заредени с енергия и можете да свършите много полезни неща. Денят е подходящ и за по-тежки физически натоварвания, няма да усещате умора.  Добре ще е да се срещнете със стари приятели. Ще получите много ценна информация от тях.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68