Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на зодия Рак, месец юли на 2018-та няма да е много лесен. Трудно ще устоявате интересите си и често ще ви се налага да се борите, за да ги защитите. Това ще важи както за деловите ви отношения, така и за семейните. Не бива да се занимавате с никакви интриги, а от друга страна трябва да бдите да не ви заплетат в такива. Възможно е да станете жертва на клюки, на недоразумения. Стойте настрани от хора, които обичат да злословят. Не правете опити да обяснявате на никого какво и пред кого сте казали, как и защо сте го казали. Въобще не допускайте да ви въвличат в разправии.
Ако се наложи да работите през юли, вместо да сте отпуска, което е по-добрият вариант, изпълнявайте нарежданията на началниците си и по-малко мърморете. Не започвайте нови проекти, довършете започната работа, спазвайте точно сроковете и разпоредбите. Има голяма вероятност работата ви да бъде подложена на сериозна проверка. Бъдете много стриктни към документацията. Запасете се с много търпение и всичко ще бъде наред.
Добре ще е да пътувате по-често, тъй като затворените помещения ще ви действат много потискащо. Ако това не е възможно, правете дълги разходки след работа.
Финансовото ви положение няма да е отлично през месеца, но все пак ще имате достатъчно средства да си позволите някои по-дребни разточителства. Не изпитвайте угризения на съвестта, че сте се поглезили.
Ще се наложи да свършите много работа и по уреждане на дома си. Но пак си спомнете, че около вас няма да е много спокойно. Не се подавайте на провокации при спорове с близките си. Ако много държите на някое свое решение по подредбата на дома, изпълнете го без много приказки и толкова. Особено предпазливи трябва да сте в последните дни от месеца, когато и вие самите ще бъдете твърде емоционални и изнервени. За вас с пълна сила ще важи поговорката „Мълчанието е злато.”
На изпитание ще бъдат подложени и любовните ви преживявания. Дребни поводи могат да влошат отношенията с любимия човек през първата десетдневка на месеца, но следват по-спокойни дни. Ако вие овладеете собственото си напрежение в последните юлски дни, нищо няма да застраши любовта ви.
Трябва да сте бдителни към здравето си в последната декада на месеца. Нищо особено не ви застрашава, ако живеете и се храните разумно. Ако обаче си позволите да прекалявате с газирани напитки или с престоя си във водни басейни, е възможно да се окажете жетва на тежка простуда. И не стойте дълго в помещения с климатик!


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68