Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за юли 2018

Месец юли на 2018 година ще бъде изпълнен с голямо разнообразие за вас, представители на зодия Лъв. Трябва да помните обаче, че не е време за нови мащабни начинания. Довършвайте работата по започнати вече проекти, проучвайте информация, която ще ви потрябва за бъдещите ви планове и почивайте през този месец. Особено важно е да се въздържате от рискове през втората половина на месеца. Не инвестирайте в недвижими имоти и не сключвайте сделки с хора, в чиято почтеност имате даже малко съмнение. През този месец не пилейте пари за излишен лукс, колкото и да обичате разкоша и глезотиите.
Подредете цялата си документация и ако липсват документи, набавете ги своевременно.
Ако сте на работа през юли, имайте предвид, че е възможен остър конфликт с началниците ви. До голяма степен сами ще сте си виновни, защото често си позволявате да коментирате техни решения. Няма да останат незабелязани и увлеченията ви да клюкарствате – всичко това може да ви навлече много неприятности, ако продължавате по този път.
Жените от зодията трябва да смирят високомерието си и да се замислят дали не надценяват положението си в обществото и възможностите си. Не си въобразявайте, че можете да се справите с всичко, че можете да изиграете всекиго. Тази заблуда като бумеранг ще се върне върху вас и е възможно да загубите някои от приятелите си.
В сферата на любовта няма да бъдете инициативните вие. Не се опитвайте да изяснявате отношенията си с партньора, още повече че в момента имате нереална оценка за собственото си поведение. Бъдете готови на компромиси – така по-лесно ще постигнете мир и разбирателство.
Пазете се от тежки физически натоварвания. Избягвайте прекалената употреба на алкохол.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68