Tyxo.bg counter
Хороскоп - 17 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Не се занимавайте през днешния ден с тежка физическа работа, но можете да се задълбочите в активна умствена дейност за усвояване на знания. Лесно ще се концентрирате,  лесно ще запаметявате факти. Свършете само най-неотложното до обяд, а през останалото време се отдайте на развлечения, разговори с приятели. Днес не бъдете заядливи, проявявайте толерантност към чуждото мнение.

Телец – 21.04 до 21.05
До обяд свършете най-неотложните домашни задължения, а след обед се посветете на четене и други интелектуални развлечения. Днес ще съберете много информация, която ще ви е полезна по отношение на служебните ви ангажименти през идващата седмица.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес не ви е ден за активна работа. Радвайте се на членовете на семейството си. Общувайте с тях, но не давайте съвети, изхождайки само от собствените си правила. Има вероятност да ви сметнат за консервативни и досадни. Много се пазете от горещините.

Рак – 22.06 до 22.07
През целия ден ще сте много енергични, но  капризни. Има вероятност да влезете в конфликти по дребни и незначителни поводи, само защото сте решили да се инатите. По-добре ще е да се отнесете с разбиране към проблемите на другите, без да се ангажирате с обещания за помощ. Не е желателно да се подлагате на силните слънчеви лъчи.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете позитивни днес и контролирайте емоциите си. Има вероятност да проявите излишна агресивност и да бъдете значително груби към невинни хора. Днес лесно ще усвоявате информация. Четете, гледайте научнопопулярни филми. Ще научите много неща.

Дева – 24.08 до 23.09
Малко раздразнителни ще бъдете през целия ден и е много вероятно това да подразни близките ви хора. Опитайте се да съхраните спокойствието, не правете постоянни забележки на всички. Ако сте на работа в почивния ден, не се опитвайте да напуснете работното си място преждевременно.

Везни – 24.09 до 23.10
Очаквате ваши близки да пристигнат отдалече и това ви прави малко нервни. Има вероятност да влезете с някой член от семейството в излишни пререкания. По-добре ще е да си намерите някакво интересно занимание. Пазете се от горещините.

Скорпион – 24.10 до 22.11
За разлика от повечето хора вие няма да бъдете много ангажирани през този ден и е възможно в един момент да ви обхване скука. Намерете с какво да запълните неделята, но се постарайте да сте повече на открито. Пазете се от неприятни миризми - дихателните ви пътища са уязвими.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете много натоварени през целия ден и вечерта ще се чувствате изморени. От друга страна ще сте доволни от постиженията си. Не критикувайте близките си за разни дреболии, гледайте по-мащабно на нещата в отношенията ви.

Козирог – 22.12 до 20.01
Постарайте се в днешния ден да владеете нервите си, макар че ще ви бъде значително напрегнато. Очакваните гости ще се забавят, нещата няма да се получават според намеренията ви, но нищо фатално няма във всичко това. Запазете на всяка цена доброто си настроение.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко напрегнат ще е денят ви, но пък вечерта ще бъдете много доволни от преживяванията си. Именно днес ще разберете колко ви обичат вашите близки. Отвърнете им също с много внимание.

Риби – 20.02 до 20.03
Постарайте се да прекарате един полезен и приятен ден. Не се занимавайте с досадни за вас дела. Разхождайте се, говорете си с близки и приятели. Имате нужда от абсолютно пълноценна почивка.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68