Tyxo.bg counter
Дева - хороскоп за юли 2018

За вас, представители на знака Дева, месец юли на 2018-та ще бъде много благоприятен. Ще имате успехи в деловите си занимания, ще бъдете изпълнени с нови идеи и много енергия да реализирате всичко, което желаете. Много ваши колеги, близки, а и непознати хора ще искат да ви помогнат според възможностите си. Не отказвайте помощ, защото благодарение на нея ще успеете да освободите време и за някои свои лични планове, касаещи уреждането на дома ви. Вие самите също ще имате желание да помагате на други, които се нуждаят от професионалните ви съвети.


Това, от което трябва да се пазите през месеца, е да не издадете пред фалшиви доброжелатели намеренията си за разширяване на бизнеса. Не споделяйте с всеки какво смятате да предприемете занапред. Ако излезете в отпуска, имайте грижата да приберете документацията си далече от завистливи или непочтени хора.
Юли ще благоприятен и за дейците на изкуството, особено за музикантите и художниците. С по-големи успехи ще могат да се поздравят дамите от зодията, но всички творци ще са обхванати от вдъхновение и силно желание за работа.
В сферата на любовта ще преживеете много приятни моменти, особено през първата половина на месеца. Ще има и хубави изненади отстрана на любимия човек. Погрижете се и вие да покажете обичта и привързаността си.
За да се чувствате в отлична физическа форма през юли, трябва да се движите много. Не се заседявайте дълго зад бюрото, срещу телевизора и компютъра. Колкото повече време сте навън сред природата, толкова по-енергични ще бъдете.
Не прекалявайте със солта и пийте много вода – ако не спазите тези правила, бихте могли да се натъкнете на проблеми с отделителната система, предимно при мъжете.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68